lancia hf je napisal/-a:Pa napišite( brez brezveznih komentarjev) kašen avtomobil imate in na kašen način ste ga dobili/kupili.
Poznam ogromno ljudi, ki so vzeli avto na "pušing"ker si ga drugače ne morejo privoščiti in samo zaradi njihove želje po tem avtomobilu zanemarjajo vse drugo
samo, da je avto čist
~toMmy~ je napisal/-a:fantom je napisal/-a:še ena debata ki se je sprelevila v eno obično zmerjanje. ljubitelji avtomobilizma dajmo dojet da nismo vsi enaki, da ni smrtni greh če ima kdo umazan avto in da zaradi tega še ni grešnik in nevem kaj še.... če bi vsi tako lepo skrbel za babe doma kot za svoje jeklene konjičke nevem če bi blo tolk "družinskih tragedij in pd."....
Ti si pa tudi pravi, najprej kritiziraš "obično zmerjanje", potem pa praktično namiguješ, da tisti, ki veliko truda vlaga v avtu, zanemarja babo doma?Torej če povzamemo določene izjave tukaj, čist avto pomeni, da si neumen in pretepaš ženo (/punco)...
![]()
Mene umazan avto/kombi moti, tako kot me moti umazan pribor v restavraciji, umazan ekranček na mobitelu, "mastna" sončna očala, umazana oz. neurejena hiša itd., perem pa po potrebi, ko imam čas, včasih enkrat tedensko, včasih enkrat mesečno, ... najbolje se definitivno počutim v čistem avtomobilu, zunaj in znotraj.
P.S.: Ne razumem pa dvojnih do trojnih tepihov v avtu ipd.
~toMmy~ je napisal/-a:To so ekstremi in v tej temi, ki se mi je na začetku zdela smešna, me je zmotil kup tako ekstremnih izjav (iz obeh bregov) stalnih uporabnikov, od katerih bi človek pričakoval malo oz. roko na srce veliko več razuma.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost