Fizl je napisal/-a:Sej najraje bi dal to komu narest pa se nihce ne javi.
zato ker ti noben ne more garantirat rezultata, ki bi si ga želel. Tako kot je že nekdo rekel, sliši se lahko.. pa tudi ko gledaš videe je to easy peasy.. Je pa v ozadju xyz ur izkušenj brušenja, nevem koliko meritev z tapravim merilcem laka (ki meri po slojih..)... da greš brusit take praske brez večslojnega merilca moraš met j***a od čak norisa. Kaj ti pomaga 120 mikronov, če ne veš koliko laka je v teh mikronih, lahko je 50 lahko pa 10.. Sej če rata kul. kaj pa če ne? Sem mel že opravke z takimi "majstri", žal ne samo enkrat in na žalost so bili nekateri renomirani slovenski "polir mojstri". Bil zraven ko je mojster na pamet brusil, nato prebrusil in rekel, sej stranka ne ve kaj gledat. Fak ane

Na žalost sem mel tudi sam že tako neprijetno izkušnjo (me ni sram tega povedat, pač se zgodi nimaš kaj pa če si še tako previden) pa nisem uproabil nobenega brusnega papirja.. hvalabogu je stranka bila razumevajoča in sva se lahko lepo zmenila. Tako da rather safe than sorry al kaj je že.
Da pa se zadevo izjemno poštimat. Osebno se izogibam brusnega papirja če se le da, raje pustim par prask, pa par mikronov barve zraven ki bodo še kako prav prišli v prihodnosti. Na žalost preveč "mojstrov" gleda samo na rezultate, ne pa še na prihodnja morebitna poliranja. Če pa stranka ne zna živeti z tistimi par praskami ki ostanejo, pa f*** it, žal obstajajo tudi taki z nerealnimi pričakovanji.
* pa ne me narobe razumet da kurcam koga od kolegov ki predstavljajo dela tukaj, večina fantov tukaj prekleto dobro dela, samo je zunaj še toliko kretenov, za katere (oz za dobrobit avtov katere delajo) bi bilo bolje da vso opremo prodajo...