Evo mašina sterstirana. Tako kot je že nekdo napisal. Na prvi pogled zgleda kup ene plastike. Ampak za ta denar (cca 225€) je za garažnega mojstra odlična zadeva. Poraba vode je zelo majhna v primerjavi z mojim prejšnjim sesalcem. Nekateri pravijo da je glasen, meni se ne zdi pretirano. Mogoče za v stanovanje in sesanje parketa ravno ni, za čiščenje vozil in garaže pa super zadeva. Za razliko od modela 4001, je ročaj pri 4002 malo zalomljen zaradi česar je lažje dostopati do težko dosegljivih kotičkov, pa še položaj roke je zaradi tega udobnejši.
Postopek, ki sem ga uporabil:
V pršilko zmešana močnejša mešanica čistila za tkanino v avtomobilu (Valet pro carpet cleaner clasic), pošpricaš, krtačiš, sesanje najprej z dodajanjem šibkejše mešanice čistila in vode, nato samo še sesanje dokler še kaj priteče iz tkanine.
Z rezultati sem zadovoljen. Res je, da testno vozilo sploh ni bilo močno umazano, je pa razlika očitna. Se je čisto drugače peljati v osveženi notranjosti. Opomba: ker sem pri čiščenju odstranil prednja sedeža in odklopil airbage mi sedaj računalnik kaže napako. Imej to v mislih preden jih odstraniš. Sedaj moram na tester da zrasetirajo,
Karcher SE 4002 priporočam nekomu, ki bo vsaj parkrat globinsko očistil avto. Za klasično sesanje bi raje kupil kakšen sesalec, ki ga ob enem lahko uporabim še v stanovanju. Za 1x globinsko posesati avto pa je ogromno ponudnikov.
lp, Primož