GiGi1985 je napisal/-a: Vse ostalo (sonax, meguiar, turtle wax, armorall in vsa ostala navlaka je zanič)
Miholl84 je napisal/-a:Meguiars je ena top znamk na podrocju avtokozmetike...sej so konec koncev skor 110 let na trgu...
bugy1 je napisal/-a:Miholl84 je napisal/-a:Meguiars je ena top znamk na podrocju avtokozmetike...sej so konec koncev skor 110 let na trgu...
Že že vendar če GiGi185-ja ni prepričal vedi da ima prav. Človek ve kaj je navlaka in kaj je dobro. Kolikor jaz vem vsako leto polira avti in je na lastni koži občutil velike razlike med navlako in visoko kvaliteto. Drugače je pa kemik po stroki.![]()
bugy1 je napisal/-a:Miholl84 je napisal/-a:Meguiars je ena top znamk na podrocju avtokozmetike...sej so konec koncev skor 110 let na trgu...
Že že vendar če GiGi185-ja ni prepričal vedi da ima prav. Človek ve kaj je navlaka in kaj je dobro. Kolikor jaz vem vsako leto polira avti in je na lastni koži občutil velike razlike med navlako in visoko kvaliteto. Drugače je pa kemik po stroki.![]()
lubej je napisal/-a:hvala za nasvete
katerega od trdih voskov od meguiars priporočate.
do sedaj sem imel meguiars št 16
http://www.cleanyourcar.co.uk/wax/megui ... od_98.html
vendar ga je težko nanašat...
imajo morda kaj boljšega v programu
oz ali je bolje kupit kaj drugega online
npr collinite ki so omenjeni na začetku te teme
je že kdo naroča na tej angleški strani
hvala
LP
grahovc je napisal/-a:lubej je napisal/-a:hvala za nasvete
katerega od trdih voskov od meguiars priporočate.
do sedaj sem imel meguiars št 16
http://www.cleanyourcar.co.uk/wax/megui ... od_98.html
vendar ga je težko nanašat...
imajo morda kaj boljšega v programu
oz ali je bolje kupit kaj drugega online
npr collinite ki so omenjeni na začetku te teme
je že kdo naroča na tej angleški strani
hvala
LP
nasvet za nanašanje: aplikator namoči v topli vodi in ga dobro ožemi da bo vlažen.
coliinite so super voski, zelo obstojni in dajo lep videz. Tudi chemical guys pete's 53 je odličen, pohvale prejema tudi valetpro artemis wax seal in pa seveda finish kare 1000p o kateremu se je pisalo tudi ža na tem forumu. Seveda je odvisno koliko si pripravljen odšteti za vosek in kaj pričakuješ.
lubej je napisal/-a:še nekaj, kakšno so kaj cene meguiars v sloveniji
ali se morda bolj splača online iz tujine naročat
hvala
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov