INFINITI je napisal/-a:OK kot prvo sem zagovornik lastnega ročnega pranja, vendar za tista res nujna pranja ko nimam časa bi rad eno alternativo.
Nenehno poslušam reklame o tej "novi" oz prenovljeni pralnici v BTC city, kjer imajo nek jet-stream pranje pa mehke krpe ipd.
Zanima me če ima kdo izkušnje - je pranje dobro, se kaj delajoj površinske praske, uporabljajo kakšna agresivna člistila....
Skratka a se splača ali ne?
nevermind je napisal/-a:Kje točno se pa nahaja ta avtopralnica v BTC-ju?
IgorMM je napisal/-a:ena in edina v lj autopralnica ki je mal drazja ampak vredna in to je pri autocomerce![]()
drugje je sploh skoda it, kje bos takoj lak popraskal
lp
vuko87 je napisal/-a:Men se tud zdi drago glede na usluge, če nimaš enga poštenega avta, mu niti na pamet ne pride, da bi ti pošprical po feltnah , da se lepše očistijo. Če jih sam opomneš, jim je to zelo težko, pa tudi pralnica z kao dvojnim sušenjem- me ni lih prepričalo.
Dodaš še slaba dva eura in imas skoraj povsod ročne pralnice kjer ti ga lepše operejo, posušijo, namažejo gume...itd...
Moje mnenje
INFINITI je napisal/-a:Sem pozabil napisati, da sem riskiral pranje in sem pravzaprav bil zadovoljen. -avto je prišel ven precej bolj čist kot v drugih avtomatih. Res je, da so tiste ščetke izredno glasne ko butajo po avtomobilu, vendar to je bolj zato ker niso ščetine temveč večji kosi pene ki se kolovratijo, tudi jet stream šobe so glasne kot wap ali kerher v notranjosti. Najbrž je zadeva naštudirana, da ne poškoduje ničesar, drugače nebi bila sploh naprodaj pralnicam.
Feltne so se tudi svetile.
Tako za silo, ko ni možnosti ali časa za ročno pranje bo kar OK.
tomy123 je napisal/-a:avtopralnica btc city to je ena izmed najbolsih avtopralnic dalec naokoli res ti kvalitetno uperejo avto in prau use musice spravijo stran pa se osebje tam je zelo prijazno zato mi je res najbolsa avtopralnica dalec naokoli pa se nove krtace so dobil in so s tekstila tako da ni moznosti da ti popraska avto tako ko eni govorijo.
tomy123 je napisal/-a:avtopralnica btc city to je ena izmed najbolsih avtopralnic dalec naokoli res ti kvalitetno uperejo avto in prau use musice spravijo stran pa se osebje tam je zelo prijazno zato mi je res najbolsa avtopralnica dalec naokoli pa se nove krtace so dobil in so s tekstila tako da ni moznosti da ti popraska avto tako ko eni govorijo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov