Nega vozila (znotraj in zunaj), poliranje, zaščita, uporabni nasveti...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Avtopralnica BTC city

Napisal/-a INFINITI Ne apr 03, 2011 8:24 am

OK kot prvo sem zagovornik lastnega ročnega pranja, vendar za tista res nujna pranja ko nimam časa bi rad eno alternativo.
Nenehno poslušam reklame o tej "novi" oz prenovljeni pralnici v BTC city, kjer imajo nek jet-stream pranje pa mehke krpe ipd.

Zanima me če ima kdo izkušnje - je pranje dobro, se kaj delajoj površinske praske, uporabljajo kakšna agresivna člistila....

Skratka a se splača ali ne?
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
IgorMM
Novinec

Re: Avtopralnica BTC city

Napisal/-a IgorMM Ne apr 03, 2011 8:55 am

ena in edina v lj autopralnica ki je mal drazja ampak vredna in to je pri autocomerce :bow
drugje je sploh skoda it, kje bos takoj lak popraskal :)

lp

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Ne apr 03, 2011 9:58 am

Glede na izkušnje, ki jih je imel INFINITI v Autocommercu, dvomim da gre še kdaj tja.

Sba
Novinec

Napisal/-a Sba Ne apr 03, 2011 10:15 am

Še koga moti, da mu špegle "premetava?" :roll:

V samo pranje se niti ne spuščam, ven vedno pride lepši, kot je šel not ... čez 15 km ga pa tako ali tako že na makedam zapeljem. :lol:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Ne apr 03, 2011 11:39 am

INFINITI je napisal/-a:OK kot prvo sem zagovornik lastnega ročnega pranja, vendar za tista res nujna pranja ko nimam časa bi rad eno alternativo.
Nenehno poslušam reklame o tej "novi" oz prenovljeni pralnici v BTC city, kjer imajo nek jet-stream pranje pa mehke krpe ipd.

Zanima me če ima kdo izkušnje - je pranje dobro, se kaj delajoj površinske praske, uporabljajo kakšna agresivna člistila....

Skratka a se splača ali ne?

zdravo kolega,

bil sem v tej famozni avtopralnici v btc in se mi je kar dopadla tako, da priporočam. :tomidelej:

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Ne apr 03, 2011 4:00 pm

Kje točno se pa nahaja ta avtopralnica v BTC-ju?

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Ne apr 03, 2011 4:07 pm

nevermind je napisal/-a:Kje točno se pa nahaja ta avtopralnica v BTC-ju?

na uni strani kjer je Atlantis,merkur,bigbang,milenium,...nemorš zgrešit sploh ob takem lepem vremenu ko folk glanca avtomobile :)

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Ne apr 03, 2011 4:44 pm

IgorMM je napisal/-a:ena in edina v lj autopralnica ki je mal drazja ampak vredna in to je pri autocomerce :bow
drugje je sploh skoda it, kje bos takoj lak popraskal :)

lp

Kaj točno pa pol ni vredu s to pralnico v BTC? Predvidevam, da imaš kšne izkušnje ali informacije, glede na to da jo takole posredno odsvetuješ..

Uporabniški avatar
montezemolo
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a montezemolo Ne apr 03, 2011 4:55 pm

pomoje je tisti "jet-stream" premočan. sam sem imel občutek kot da bi mi en po avtu tolkel... pa še tiste "ultra mehke tekstilne krtače" kar precej tolčejo po avto. ne vem no, men se ne zdi nič kaj nežna avtopralnica do avta.

unadva ti pa pred pranjem tudi bolj tako tako spereta umazanijo z avta... skratka nič posebnega pa še drago je

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 Ne apr 03, 2011 5:05 pm

Men se tud zdi drago glede na usluge, če nimaš enga poštenega avta, mu niti na pamet ne pride, da bi ti pošprical po feltnah , da se lepše očistijo. Če jih sam opomneš, jim je to zelo težko, pa tudi pralnica z kao dvojnim sušenjem- me ni lih prepričalo.

Dodaš še slaba dva eura in imas skoraj povsod ročne pralnice kjer ti ga lepše operejo, posušijo, namažejo gume...itd...

Moje mnenje :)

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Ne apr 10, 2011 7:25 pm

kakšna pa je cena pranja?

enim je danes vse predrago :roll:
ni problem kupiti vsaki 2 leti nov avto, problem je plačati 8€+ za pranje v avtomatski/ročni pralnici potem :?

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne apr 10, 2011 7:42 pm

vuko87 je napisal/-a:Men se tud zdi drago glede na usluge, če nimaš enga poštenega avta, mu niti na pamet ne pride, da bi ti pošprical po feltnah , da se lepše očistijo. Če jih sam opomneš, jim je to zelo težko, pa tudi pralnica z kao dvojnim sušenjem- me ni lih prepričalo.

Dodaš še slaba dva eura in imas skoraj povsod ročne pralnice kjer ti ga lepše operejo, posušijo, namažejo gume...itd...

Moje mnenje :)

sicer avta ne perem v avtomatski pralnici ker mi ga je skoda,sam se pa strinjam z napisanim o cistilu za feltne in ostalo.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Po apr 11, 2011 8:15 am

Sem pozabil napisati, da sem riskiral pranje in sem pravzaprav bil zadovoljen. -avto je prišel ven precej bolj čist kot v drugih avtomatih. Res je, da so tiste ščetke izredno glasne ko butajo po avtomobilu, vendar to je bolj zato ker niso ščetine temveč večji kosi pene ki se kolovratijo, tudi jet stream šobe so glasne kot wap ali kerher v notranjosti. Najbrž je zadeva naštudirana, da ne poškoduje ničesar, drugače nebi bila sploh naprodaj pralnicam.
Feltne so se tudi svetile.
Tako za silo, ko ni možnosti ali časa za ročno pranje bo kar OK.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Po apr 11, 2011 8:16 am

INFINITI je napisal/-a:Sem pozabil napisati, da sem riskiral pranje in sem pravzaprav bil zadovoljen. -avto je prišel ven precej bolj čist kot v drugih avtomatih. Res je, da so tiste ščetke izredno glasne ko butajo po avtomobilu, vendar to je bolj zato ker niso ščetine temveč večji kosi pene ki se kolovratijo, tudi jet stream šobe so glasne kot wap ali kerher v notranjosti. Najbrž je zadeva naštudirana, da ne poškoduje ničesar, drugače nebi bila sploh naprodaj pralnicam.
Feltne so se tudi svetile.
Tako za silo, ko ni možnosti ali časa za ročno pranje bo kar OK.

:tomidelej: tudi sam sem bil zadovoljen z pranjem.

Uporabniški avatar
arijan
Novinec

Napisal/-a arijan Po feb 13, 2012 3:32 pm

Vem da že neki časa ni bilo nič v tej temi napisanega, toda vseeno bom opisal še svojo izkušnjo, če slučajno še kdo bere:)
Pred nekaj tedni sem zadel 4 kupone za avtopralnico v BTC-ju v Ljubljani. Pa sem si rekel, da grem preverit, ker glede na to vreme je težko avto doma oprat. Če nočeš, da ti dvorišče postane drsališče:)
V tej avtopralnici je res slišat, ko da ti nekdo tolče po avtu, ampak na koncu nisem opazil nobenih prask(novih). Feltne so se tudi lepo svetile na koncu. Zraven so mi tudi dali letak in dišečo smrekico:) Dobro je v tem času, ko so ceste posipane s soljo, da greš nekam, kjer ti operejo tudi podvozje avta. Doma je to malo težje dobro sprat...
Edina slaba stvar je pa to, da avta ne posuši dobro, saj na koncu je bilo še nekaj kapljic pa avtu, ki so seveda kmalu zamrznile na avto... Lahko bi malo počasneje premikalo avto, ali pa bi povišali temperaturo fena... Poleti najbrž ni tega problema... Samo poleti si lahko avto sam operem:)

tomy123
Nov uporabnik

Napisal/-a tomy123 Sr mar 21, 2012 8:16 pm

avtopralnica btc city to je ena izmed najbolsih avtopralnic dalec naokoli res ti kvalitetno uperejo avto in prau use musice spravijo stran pa se osebje tam je zelo prijazno zato mi je res najbolsa avtopralnica dalec naokoli pa se nove krtace so dobil in so s tekstila tako da ni moznosti da ti popraska avto tako ko eni govorijo.

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Sr mar 21, 2012 9:30 pm

tomy123 je napisal/-a:avtopralnica btc city to je ena izmed najbolsih avtopralnic dalec naokoli res ti kvalitetno uperejo avto in prau use musice spravijo stran pa se osebje tam je zelo prijazno zato mi je res najbolsa avtopralnica dalec naokoli pa se nove krtace so dobil in so s tekstila tako da ni moznosti da ti popraska avto tako ko eni govorijo.

Ločila je pa muca požrla? Pa prav prijavit si se moral na novo, da si pohvalil avtopralnico?

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Sr mar 21, 2012 9:47 pm

tomy123 je napisal/-a:avtopralnica btc city to je ena izmed najbolsih avtopralnic dalec naokoli res ti kvalitetno uperejo avto in prau use musice spravijo stran pa se osebje tam je zelo prijazno zato mi je res najbolsa avtopralnica dalec naokoli pa se nove krtace so dobil in so s tekstila tako da ni moznosti da ti popraska avto tako ko eni govorijo.

:cry :cry

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr mar 21, 2012 10:24 pm

Ma kakšna dobra avtopralnica pa dobre krtače??Najprej ti uni visokotlačni curki tok špricajo po avtu da vse v ksiht dobiš (v ostalih pralnicah se to ne dogaja in nimam zanič tesnil) potem pa ti te najsodobnejše tekstilne krtače lepo tolčejo po avtu z svinjarijo od 1736 avtov pred tabo na njih na koncu pa ugotoviš da na delih ki so vpognjeni ali kakorkoli drugače ukrivljeni sploh ne opere dobro avta.Glede osebja pa tud tist Dober dan mi je čist vseen če je al pa ni,za pol leta star avto foto market tud in ravno tako za dišečo smrekco z vonjem čistil za WC najhuje pa je da če se kdo pripelje z nekim dobrim ali boljšim avtom mu feltne že pred stezo pol ure pere z štrajfiksom potem mu seveda še kompletno zadnjo stranico z ročno krtačo zdrgne in ja potem je avto čist in potem se za njim pojavim jaz z mojo staro mareo in mi mal poplakne avto da je moker in ajde na stezo ko pa prideš ven pa so feltne usrane ,pod spojlerjem in okoli tablice pa ravno tako.O samopostrežni pa sploh ne bom zgubljal besed al pa če. V glavnem krtače menjajo ko je ščetin ravno toliko še da bi kakemu konju pasalo česanje z njo,spoji čistilca puščajo da si tudi ti opran zraven,po tleh svinjarije da maš avto še bolj usran kot ko si zapeljal not...Pa še ena cvetka.pač med pranjem mi je odletelo več manjših koščkov barve iz odbijača in valda se grem pritožit,ker je itak vse zavarovano pa mi un stari čiča ki se je na šiht vozil z biciklom (Tomy123 bo že vedel kater) pravi da naj grem na petrol po srebrn spray in pofarbam sam malo???Od takrat samo še vedro,šampon,goba,3 žetone in Avtotehna na celovški.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Sr mar 21, 2012 11:56 pm

Reklama fantje.
Vrni se na Avtokozmetika

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov