Fizl je napisal/-a:Na navadni crni barvi na avtu mi je nekdo potegnil prasko okol 35 cm dolgo ,toliko da se cuti z nohtom in da je spodnji sloj bele barve, torej je posnel barvo. Zdej praska je zelo ozka in me zanima to se v osnovi nanese s copicem crno barvo da je nivo malo visje od ostale barve, se zbrusi z 2000- 3000 papirjem in zapolira s polish sredstvom, alibi stem dost naredil?
Sicer ce se kdo stem ukvarja v Ljubljani bi prosil kontakt na ZS
Fizl je napisal/-a:To da ni cist tolk enostavno mi je jasno. Druga ideja, nanest barvo s copicem, potem pa cez s plasticnim mehkim spohtlom potegnes ostanek barve, v okolici spucas odvecno barvo, pocakas da se posusi, pobrusi po potrebi in zapoliras.
Najraje bi dobil kaksnega popoldanca ker taki servisi so takoj 100eur.
Gyga je napisal/-a:Kje se pa dobi vodobrusni papir, ki je >P2000?
LaMike je napisal/-a:Fizl je napisal/-a:To da ni cist tolk enostavno mi je jasno. Druga ideja, nanest barvo s copicem, potem pa cez s plasticnim mehkim spohtlom potegnes ostanek barve, v okolici spucas odvecno barvo, pocakas da se posusi, pobrusi po potrebi in zapoliras.
Najraje bi dobil kaksnega popoldanca ker taki servisi so takoj 100eur.
Greš na pooblaščen servis, kupiš touch up korekturo. Sšččistiš površino z izopropanolom in naneseš barvo (samo v prasko). Pustiš sušiti vsaj 4-5 ur, potem pa še čim dlje časa, da se barva dobro prime (to pomeni, da po 4-5 urah ne greš brusit in polirat ampak počakaš še kak dan ali dva). Zbrusiš z 2000 brusnim in spoliraš.
pavlich je napisal/-a:izopropanol dobiš v merkurju ipd. stane pa pod 5 eu liter
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov