Nega vozila (znotraj in zunaj), poliranje, zaščita, uporabni nasveti...

Uporabniški avatar
timm
Novinec

Napisal/-a timm Pe jan 16, 2009 8:11 pm

Saj pa piše, da se postavi pločevinka pod sedež... :-) Tako, da, če bo zaradi tega kakšna nesreča, vem kam se pritožit. :-)

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport Pe jan 16, 2009 8:16 pm

moje izkušnja s to disavco je da prvi mesec ze disi pol pa nc vec.. k se gel strdi... in potlej sem ga preluknov mal z izvijačem in sem vidu da je spodej podložena kake 2cm tko da jo je v piksni samo pol ...tko da...men je ful hiter se razdisala.. :? kolkr so mi rekel da disi 3 mesce :D

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport Pe jan 16, 2009 8:17 pm

aja mel sem pa limono pa ne disi dober! potlej sem sel kupit pa pomaranco... prov odličen vonj. skoda k ni mango-ta :(

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 Pe jan 16, 2009 8:18 pm

V avtu ne maram nobenih dišav tako da nimam nobene

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Pe jan 16, 2009 9:56 pm

207sport je napisal/-a:moje izkušnja s to disavco je da prvi mesec ze disi pol pa nc vec.. k se gel strdi... in potlej sem ga preluknov mal z izvijačem in sem vidu da je spodej podložena kake 2cm tko da jo je v piksni samo pol ...tko da...men je ful hiter se razdisala.. :? kolkr so mi rekel da disi 3 mesce :D

Isto tukaj!
Mel tisto grozdije al kaj je,... pa je disalo glih mogoce 1 mesec, pol pa gel trd postane, pa tud vonj izgine!
Kaj pa tista disava "vonj po novem avtu" ? Nekje sem videl, pa sem pozabil kje :S
Slika

Uporabniški avatar
street racer
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a street racer Pe jan 16, 2009 10:06 pm

najlepše pride takšna felgnca k jo obesiš za ogledalo,pa ful diši,majo jo pa v trgovinah z avtodeli

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass So jan 17, 2009 1:00 am

timm je napisal/-a:Saj pa piše, da se postavi pločevinka pod sedež... :-) Tako, da, če bo zaradi tega kakšna nesreča, vem kam se pritožit. :-)

American way of (not) thinking.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco So jan 17, 2009 3:54 am

bass je napisal/-a:
timm je napisal/-a:Saj pa piše, da se postavi pločevinka pod sedež... :-) Tako, da, če bo zaradi tega kakšna nesreča, vem kam se pritožit. :-)

Ne bi mogel boljše povedat :)
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
timm
Novinec

Napisal/-a timm So jan 17, 2009 1:26 pm

gecco je napisal/-a:
bass je napisal/-a:

Ne bi mogel boljše povedat :)

Od kje pa mislita, da mi ideja? :lol:

matobeli
Novinec

Napisal/-a matobeli Če jan 22, 2009 6:37 pm

ambi pur so najbolj obupni, pridem takrat ko je bil tahujši mraz k kolegu v avto, seveda zakurjen na ene 25stopinj, že to je bil šok iz -15, ambipur pa do konca odprt, me je kr mal odnesl iz avta najprej, ko se zmeša tisti obupni vonj z vročino zraka... ampak sva imela 10min vožnje tko da se nism pretiran ubadov...

jaz pa nimam nič! mogoče kakšno smrekco v zaprtem predalu, da vsake tolko cajta malo vn zadiši/smrdi. mogoče če bi eno notri prižgal... to bi bilo kul, popolnoma BIO
Bruum Bruum!

mugen
Novinec

Napisal/-a mugen Če jan 22, 2009 7:00 pm

ma jst sm zdej rablen avto kupu pa je najbol da 2x fajn prdneš not pa se prec bolj doma počutš. sam žena pa otroc niso lih kej navdušeni!
Slika

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Matjaz46 Če jan 22, 2009 7:40 pm

tole dišavo v piksnah lahko dobite v btcju hala a!5€ pride ena!

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man Ne jan 25, 2009 10:04 pm

Jaz imam že kaki dve leti na vzvratnem ogledalu obešeno sivko v vrečki. Ravno v tej temi jo je nekdo predlagal, mogoče za šalo, mogoče za res, ampak zadeva je dejansko zakon. Samo malo pomečkaš, in ful lepo odišavi kabino (ter prežene morebitne molje :lol: ). Že kaki dve leti je v mojem avtu samo to, ambipur, smrečice in podobne "smrdljivce" pa sem pometal stran in se jih ne dotaknem več.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Po jan 26, 2009 9:06 am

Jaz ne morem sivke..bah! :? :D
Mi je pa všeč tvoj naravni pristop.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Po jan 26, 2009 12:01 pm

Matjaz46 je napisal/-a:tole dišavo v piksnah lahko dobite v btcju hala a!5€ pride ena!

No tistim, katerim se ne da vozit do Lj po eno dišavo, jo lahko dobijo tud v Europarku - InterSpar.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Po jan 26, 2009 1:27 pm

Sam uporabljam tele zadnje čase, super zadevca...
http://www.mimovrste.com/znamke/12263/paloma
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Rain
Novinec

Kraj: Tržič

Napisal/-a Rain Sr jan 28, 2009 1:07 pm

street racer je napisal/-a:najlepše pride takšna felgnca k jo obesiš za ogledalo,pa ful diši,majo jo pa v trgovinah z avtodeli

sm se vcer pelal s kolegom k ma to v avtu in so me tooolk oci pekle da so mi kr solzile :S
Slika

anzl
Nov uporabnik

Kraj: topole

Napisal/-a anzl Sr jan 28, 2009 2:50 pm

men je ql če se v avto usedeš, da ne smrdi (po smrekcah ali pa po čem drugem) js k avto pucam, armaturko obrišem z unim sprejem za armaturke pucat. pa mam trenutno od petrola vonj vanilije, pa mi ni kj prou preveč ušeč. če si dam pa kšno smrekco not, si jo dam pa pr zadnjih vratih, ker morm met vetrobran čim bol prost (nezastrt). kar pa posledično pomen, da k pelm u lev ovink ornk prdiši po smrekci, drgač je pa lihprou vonja. nč preveč.

Dego
Novinec

Napisal/-a Dego Če jan 29, 2009 7:49 pm

mene pa zanima če se da dobit kakšen sprej oz. vonj po novem avtu(sliši se čudno ja :P ) oz. sam vonj po ledru al kak bi rekel :> zdaj je po pol leta žal ta vonj izginil in bi se rad spet malo spomnil kako je bilo pred pol leta :>
Francozi delajo parfume, nemci pa avte!

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Pe jan 30, 2009 10:22 pm

Sem mel eno smrekco črne barve, vonj: new car smell, gor je pa narisan en cadilac iz 60ih.

Opažam pa, da je vedno manj te robe na pumpah, pa vedno več kruha pa soka. :lol:
Po drugi strani pa v leklerku vse za avto dobiš, jermene, oljne filtre...kam gre ta svet. :roll:
Vrni se na Avtokozmetika

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov