weasel je napisal/-a:To je pa že nevarno za druge voznike, če se sonce odbije od tega avta v oči med vožnjo...
Res, profesionalno
Shadez je napisal/-a:Res super narejeno, samo nekaj me zanima - a ti je uspelo luknjice od kamenčkov v celoti se znebiti na haubi, ker edino tisto sliko pogrešam ali pa sem jo spregledal?
Drugače pa še enkrat pohvale!
GrEgEcN95 je napisal/-a:Za Mitsubishija kapo dol da si se sploh lotil čiščenja.
Napisal si 2 uri potem da je stranka potem prevzela avto. A toliko časa približno to počnete? Ker sam res nimam pojma kako dolgo se to dela.
gtr35 je napisal/-a:Zelo dobro opravljeno delo![]()
Zanima me ali kdo pozna kakšnega, ki opravlja tako delo v bližini Domžal ( cenovno ugodno ). V Domžalah sem najdu enga sam računa čez 200 eurov, za kar mi je pa škoda denarja, še posebej, ker je avto 10 let star ?
gtr35 je napisal/-a:Zelo dobro opravljeno delo![]()
Zanima me ali kdo pozna kakšnega, ki opravlja tako delo v bližini Domžal ( cenovno ugodno ). V Domžalah sem najdu enga sam računa čez 200 eurov, za kar mi je pa škoda denarja, še posebej, ker je avto 10 let star ?
peroRS je napisal/-a:gtr35 je napisal/-a:Zelo dobro opravljeno delo![]()
En povprečen avtoličar pa ima urno postavko vsaj 40€.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost