Hvala za nasvet

Jaz kolikor vem avto prvo spereš predpranje potem šamponiranje in izplahnjevanje

En paket mi prosim sestavita

Ferdoo je napisal/-a:nimam rad usnjaniso usnjeni
felne bom zamenjal poleti čez zimo mam kr jeklene.
to krpo mam nagledano.
http://www.spoliraj.si/products.php?Flexipadssuperplushmikrokrpazasusenjeavtomobila61x90cm&cPath=121
@ pavlich tnx
Se pravi če grem od začetka je takšen postopek:
Autobrite Briteclean X101 1L
Optimum Car Wash 950 ml zraven uporabim Flexipads super soft rokavica iz merino volne ali šampon http://www.spoliraj.si/products.php?NanolexNXRS001&cPath=111_146 ?
Stelexs + mikro rokavica. spar.
Chemical Guys Synthetic Quick Detailer 473ml ni mi jasno ko je avto opran potem s tem pošpricam razmažem z mikro krpo.
kje je vosek da se mi ne bo voda nabirala pa da se bo avto sveto?
nakoncu pa še grem prek s tem ? Chemical Guys Cherry wet wax 473ml + Flexipads dual aplikator?
Ferdoo je napisal/-a:na spoliraj si sploh ne odgovarjajo :/ že 2dni čakam na mail.
Ferdoo je napisal/-a:na spoliraj si sploh ne odgovarjajo :/ že 2dni čakam na mail.
csf je napisal/-a:Ferdoo je napisal/-a:na spoliraj si sploh ne odgovarjajo :/ že 2dni čakam na mail.
Pozdravljen,
Žal nisemo prejeli nobenega maila, lahko mi napišeš PM in ti odgovorim na vsa vprašanja.
lp
~toMmy~ je napisal/-a:Jaz bi ti toplo priporočal, da avto, dokler je barva kot nova, odpelješ k enemu od forumskih "polir majstrov" in ga daš pošteno zaščitit (barva, plastike, radkape, stekla-odtekanje vode). Tako boš imel dokaj obstojno zaščito, umazanija se ne bo tako prijemala in boš že z nežnim pranjem dobil vse stran. Strošek ne bi smel bit tako hud, sploh če primerjaš, koliko boš sam zapravil za kakšno pametno zaščito, gobico, krpe, ...
Ferdoo je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Jaz bi ti toplo priporočal, da avto, dokler je barva kot nova, odpelješ k enemu od forumskih "polir majstrov" in ga daš pošteno zaščitit (barva, plastike, radkape, stekla-odtekanje vode). Tako boš imel dokaj obstojno zaščito, umazanija se ne bo tako prijemala in boš že z nežnim pranjem dobil vse stran. Strošek ne bi smel bit tako hud, sploh če primerjaš, koliko boš sam zapravil za kakšno pametno zaščito, gobico, krpe, ...
koga mi v mb priporočaš?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost