drugače pa za info, v bauhausu imajo polirko za 30EU, neka osnovna varjanta za domače mojstre, če koga zanima

pavlich je napisal/-a:drugače pa za info, v bauhausu imajo polirko za 30EU, neka osnovna varjanta za domače mojstre, če koga zanima
grahovc je napisal/-a:tomy za silo bo. ne pričakuj preveč.
bgoodman je napisal/-a:Pozdravljeni!
Nabavil sem čistilo za platišča ("break duster") od Wolf pa me zanima ali se to meša z vodo ali se upoorablja tako kot je?
Hvala!
emilo je napisal/-a:Danes sem po pošti dobil paket z FAB-ovim čistilom za notranjost in Wolf's WO 1N Black Out-Gel. Zaradi slabega vremena se nisem mogel lotiti avtomobila, a sem čez nekaj trenutkov postal kot tisti model v reklami za Cilit Bang... Z FAB sem poizkusil sčistiti usnjeno sedežno in prav nism mogl verjeti kako svinska voda je tekla pri ožemanju. Super čistilo... Potem pa sem bolj za hec sprobal še Wolf's WO 1N Black Out-Gel katerega sem konkretno razrečil z vodo (vsaj 1:20) in z tem prebrisal sedežno. Presenetljivo dober učinek, mnogo boljši kot z prejšnjo Armoralovo namensko kremo za usnje! Ne preveč svetleč lesk, sedežna pa je bila precej manj mastna kot z ostalimi mažami, s katerimi smo mazali v preteklosti, pa še vonj je kar prijeten.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov