Gyga je napisal/-a:Kolikor sem zasledil, je BH Korrosol eden izmed boljših, tako da, to bo to.
Lp,
G
pavlich je napisal/-a:Gyga mojster, lahko bi bil moderator
Gyga je napisal/-a:pavlich je napisal/-a:Gyga mojster, lahko bi bil moderator
Trudim se.
Ko ti pride pod kožo...
Samo je treba večkrat denarnico pustit doma
Gyga je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Mojstri avtokozmetike. Prodam Foam lance,... Cena 30€ za resnega kupca še kak € popusta. Cena novega je bila takrat 70€ pri csf-u. Dela brezibno.
Verjetno komu pride prav - meni je
Foam lance-i so bolj ugodni:
http://www.spoliraj.si/index.php?cPath=104_105
Jaz sem si zadevo privoščil in je res nekaj posebnega. Odlično se obnese tako na avtomobilih z zaščito, kot tudi brez nje. Ko delaš s tem se ti kar smeji. Seveda zgleda noro, poleg tega (kar je najbolj pomembno) pa počasi polzi in se sprime umazanije (žuželk, ptičjih iztrebkov, ...). Po spiranju na nezaščitenem avtu ostane bolj malo umazanije - seveda ni čudodelno, ker je pena PH nevtralna.
Uporabil sem ga tudi s šamponom in je prav tako dobra pena, a ta malo hitreje polzi po površini.
Vsekakor dober pripomoček, ki pohitri pranje. Praktično se da preiti na metodo enega vedra
Lp,
G
yashica je napisal/-a:Ta na povezavi se priključi na vrtno cev: http://www.spoliraj.si/products.php?Car ... th=104_105
Ostali so namenjeni za priklop na visokotlačni čistilec. Na podlagi modela, ki ga imaš se vzame tudi pravi priklop.
V skrajni sili pride v poštev tudi tlačna razpršilka, ki dela peno, cena je okrog 20€.
krimič je napisal/-a:Torej kaj naj uporabim za čiščenje sedežev v kabini avtomobila? Imam tkanino, uporabljam vodni sesalec Karcher, do sedaj sem uporabil Karxherjevo čistilo za preproge vendar ni to kar bi rad...
patriot35 je napisal/-a:Zdravo
Mam 10 let starga Focusa, kateri je morda 5krat videl OMV avtopralnico od znotraj, drugače sem ga pa sam pral. Zdej že nekej časa gledam zračno rjo po plehu katera že prav grdo izstopa. Pa sem se spravil na vaš forum in prebral skorej vse teme.
Namen pa imam avto rešit te zračne rje. Glede na prebrano bi bil postopek tak:
- pranje
- sušenje s MF krpo
- plastelin ali pa za to namenska rokavica ( ne vem kje sem jo zasledil, pa vem da obstaja)
- zračna rja -> Bilt-Hamber Korrosol ( ne vem če bi ga sploh uporabil glede na to da bi šel čez cel avto s plastelinom)
- čiščenej pleha s izopropil + voda 50:50
Od tukej naprej sem pa v dilemi. Glede na to, da ima avto eno 1cm dolgo razo, drugače nima nekih večjih prask, avta ne bi nič poliral.
Premazal bi ga z Chemical Guys - Glossworkz Glaze in potem še z Collinite Super DoubleCoat Auto Wax #476.
Mnenja?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost