Gapiii je napisal/-a:Zdravo mojstri. Rabim vašo pomoč
Kakšno čistilo priporočate, da za čiščenje ne potrebujem vode. Problem je ker testni avto operem in medtem ko pridem do lokacije za fotkanje je spredaj/zadaj in ob kolesih že umazan. Malenkostno, vendar ga moram tam vedno ponovno spucati. Zdaj s sabo vozim 10l kanglo z vodo in potem to pucam tam s jelenovo kožo. Obstaja kakšna lažja rešitev, da samo pošpricam in obrišem in je avto nazaj čist?
Seveda ne govorimo o grozno umazanem avtu.
Hvala, Gašper
thunderbolt je napisal/-a:Jaz za usnjen volan uporabim zobno ščetko in FAB (prav ti bo poleg avta prišel še doma npr. pri čiščenju čevljev, packe hrane, pri čiščenju kuhinje in podobno). Je pa fajn, če ga potem namažeš še s kakšno kremo za usnje, ki jo pa tudi dobiš pri csf. In ja, se pozna, s takim postopkom se volan zopet nazaj zmatira.
Gapiii je napisal/-a:Zdravo mojstri. Rabim vašo pomoč
Kakšno čistilo priporočate, da za čiščenje ne potrebujem vode. Problem je ker testni avto operem in medtem ko pridem do lokacije za fotkanje je spredaj/zadaj in ob kolesih že umazan. Malenkostno, vendar ga moram tam vedno ponovno spucati. Zdaj s sabo vozim 10l kanglo z vodo in potem to pucam tam s jelenovo kožo. Obstaja kakšna lažja rešitev, da samo pošpricam in obrišem in je avto nazaj čist?
Hvala, Gašper
matador je napisal/-a:Zanima me ali mi lahko pove katero avtokozmetiko kupiti in kje (a je to pri K2 ali preko spoliraj.si (britemax) ali preko chemical guys, kje?), preko naše ali preko tuje spletne strani, katere? Nekje sem zasledil, da se odločate za skupinski nakup, ker pride ceneje., kdo od uporabnikov sprejema naročila?
Najbolj od vsega pa me zanima kaj se splača kupiti, iščem kvaliteto, torej, kateri avtošampon, vosek, goba, mikrokrpa, sprej za felgne, za gumirane detajle pri avtu...kaj še potrebujem za dobro čiščenje.
pavlich je napisal/-a:matador je napisal/-a:Zanima me ali mi lahko pove katero avtokozmetiko kupiti in kje (a je to pri K2 ali preko spoliraj.si (britemax) ali preko chemical guys, kje?), preko naše ali preko tuje spletne strani, katere? Nekje sem zasledil, da se odločate za skupinski nakup, ker pride ceneje., kdo od uporabnikov sprejema naročila?
Najbolj od vsega pa me zanima kaj se splača kupiti, iščem kvaliteto, torej, kateri avtošampon, vosek, goba, mikrokrpa, sprej za felgne, za gumirane detajle pri avtu...kaj še potrebujem za dobro čiščenje.
odkar sta zelo dobro založena z hudimi artikli tako spoliraj.si in operi-avto.si , mislim da redko kdo še iz tujine naroča. Karkoli od znamk autobrite, autofinnese, optimum, carpro, angelwax, optimum,..je preverjeno dobro
EX-B je napisal/-a:Gapiii je napisal/-a:Zdravo mojstri. Rabim vašo pomoč
Hvala, Gašper
Katerikoli od waterless produktov bo pomoje za to aplikacijo idealen.. Vzames seboj eno flasko in dve mikrofibri, to je to.. Recimo Chemical Guysov EcoSmart RU in podobni produkti drugih proizvajalcev..
Gapiii je napisal/-a:
Sem pogledal in bi bil ta EcoSmart idealen. Se da to kupiti kje v Sloveniji? Iz chemical guys me pride več poštnina kot sam izdelek...
Gapiii je napisal/-a:Sem pogledal in bi bil ta EcoSmart idealen. Se da to kupiti kje v Sloveniji? Iz chemical guys me pride več poštnina kot sam izdelek...
C2 VTS je napisal/-a:Zdravo!
Na TV shop sem videl reklamo za smart pen - svincnik ki odpravlja praske na laku....vem da je to bolj lari fari, me pa zanima ce je to ze kdo preizkusil in ali deluje??
Lp
matador je napisal/-a:pavlich je napisal/-a:matador je napisal/-a:Zanima me ali mi lahko pove katero avtokozmetiko kupiti in kje (a je to pri K2 ali preko spoliraj.si (britemax) ali preko chemical guys, kje?), preko naše ali preko tuje spletne strani, katere? Nekje sem zasledil, da se odločate za skupinski nakup, ker pride ceneje., kdo od uporabnikov sprejema naročila?
odkar sta zelo dobro založena z hudimi artikli tako spoliraj.si in operi-avto.si , mislim da redko kdo še iz tujine naroča. Karkoli od znamk autobrite, autofinnese, optimum, carpro, angelwax, optimum,..je preverjeno dobro
OK kateri komplet pa vzamem?
Za EcoSmart sem enkrat ze hotel vprasat CSF-a, pa sem pozabil.. Mogoce se bo kaj oglasil in povedal zakaj ga nima v ponudbi, ni povprasevanja ali so kake druge ovire?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost