Evo updejtam svoj topic,končno sm zakluču(že včeraj ubistvu) zadn projekt.
Delalo se je na golfu 5, zelo lepa barva, ampak zelo nehvaležna za slikat, tako da 50/50 slike nimam niti ene, želja stranke je bla kompletno poliranje , globinsko čiščenje, in čiščenje motornega prostora.
Delal sem približno 40 ur, razpotegnjeno na 3 dni, samo poliranje je blo kar zahtevno ker je bil avto ravno od ličarja in je bilo ponekod res obupno, nekje pa taka pomaranča da svet še ni vidu, uglavnem to plus trda barva ko beton, in zelo raznolika količina običajnih prask, tako da sem malo poliral, malo pucal, vmes skoraj kičmo zlomil, ampak mi je ratal

Uporabil sem wolf white satin za pranje, v kombinaciji z wolfs APC, in pa wolfs deionizer, seveda dva vedra in pa rokavico z nudeljni, razne čopiče, in veliko MF krpo za sušenje. vmes so se oprali tudi pragovi, razmastil panti od vrat, splastelinal se je s 3m plastelinom, skratka kot se spodobi pred poliranjem.
za notranjost sem uporabil vsem znani FAB ki je delo opravil odlično,sčišstilo se je vse, sedeži, tla, predpražniki, naslonjalo za roko, strop, stebričkim ,pasovi in plastike, plastike so bile premazane z AB pink sheen(kdo bi si msilil da ni kaj od wolfs chemicals:D), pa 7 krat sem posesal avto ker se mi je nonstop nabiral prah

Kar se tiče samega poliranja , pravzaprav nisem našel prave kombinacije čez cel avto ker je blo tako različno stanje, tako da sem se ga lotil kar z ovčko, in nato rumeno, oranžno in črno CSF gobico, uporabljal pa sem paste menzerna.Spoliralo se je vse, tudi pragovi pri vratih. vmes zamenjal kabel na polirki ker je nekaj kašljala, prebrisal na koncu z IPA, in nanesel dva sloja wolfs new moon tekoči vosek(zakon), pnevmatike so dobile tretma od wolfs black out-a, plastike prav tako.
mašine sem se lotil tudi z wolfovim APC in čopiči, prav tako spodnje strani havbe, in pa black out za plastične dele. stekla sem očistil z stelexom

nisem se mogel odločiti ali sem zadovoljen ali ne, mogoče zato ker nisem naredil ravno dobrih slik, ampak je bil na testu nov telefon ki je svoje delo opravil bolje kot prejšni fotoaparat

pa nimam nekih ful slik od znotrej, ker niti ni blo ful umazan..
evo slike d nebom dolgovezu...

ob prihodu..

po pranju..

slike med poliranjem in pred zaščito

in pa končni izdelek, tut namazane gume in plastike in čiste šipe..

lp