EX-B je napisal/-a:No, po enem dnevu vlozenem v research po forumih glede kompatibilnega AIO-ja za pod FK1000p sem nasel tele izdelke (kot opomba samo to, da sem iskal samo AIO-je ki vsebujejo abrazive in fillerje za tisto malenkost korekcije kot se jo s takim izdelkom pac da dobit):
- AutoGlym Super Resin Polish (AG SRP) - baje odlicni rezultati z vecimi aplikacijami, naj ne bi bil problematicen kot dobra podlaga za FK1000p ki naj bi kar lepo obdrzal svojo pregovorno vzdrzljivost na SRPju
- AutoBrite Direct Cherry Glaze - glede tega + FK1000p najdem sicer dokaj malo, vendar naj bi sla skupaj normalno, saj Cherry Glaze ni na osnovi naravne carnoube
- Optimum Poli-Seal in pa GPS (malo drazja baje izboljsana verzija Poli-Seala)
- FK #215 - glede na to da sta od iste firme sta perfect match, veliko ljudi priporoca, ampak kolikor berem je treba za res dober rezultat #215 uporabit z masino..
Omenja se se par drugih, vendar je zgornji seznam tisto kar je najbolj pogosto. Osebno mislim da bom najprej nabavil eno flasko Optimum GPS-a in stestiral z njim, ko ga porabim pa zelo verjetno FK #215.
dzuro.na.izi je napisal/-a:... Najprej nism vedu al naj odprem novo temo al dam post na kakšno drugo, ampak glede na to, da je naslov teme Katero avtokozmetiko uporabljate mislim da bo to kr ta prava odločitev.....
esem je napisal/-a:dzuro.na.izi je napisal/-a:... Najprej nism vedu al naj odprem novo temo al dam post na kakšno drugo, ampak glede na to, da je naslov teme Katero avtokozmetiko uporabljate mislim da bo to kr ta prava odločitev.....
Po napisanem sodeč si hotel dat v to temo (in ne odpret nove) zato sem temi združil. Lahko sicer povrnem, a je tu pravo mesto.
lp
EX-B je napisal/-a:No, po enem dnevu vlozenem v research po forumih glede kompatibilnega AIO-ja za pod FK1000p sem nasel tele izdelke (kot opomba samo to, da sem iskal samo AIO-je ki vsebujejo abrazive in fillerje za tisto malenkost korekcije kot se jo s takim izdelkom pac da dobit):
- AutoGlym Super Resin Polish (AG SRP) - baje odlicni rezultati z vecimi aplikacijami, naj ne bi bil problematicen kot dobra podlaga za FK1000p ki naj bi kar lepo obdrzal svojo pregovorno vzdrzljivost na SRPju
- AutoBrite Direct Cherry Glaze - glede tega + FK1000p najdem sicer dokaj malo, vendar naj bi sla skupaj normalno, saj Cherry Glaze ni na osnovi naravne carnoube
- Optimum Poli-Seal in pa GPS (malo drazja baje izboljsana verzija Poli-Seala)
- FK #215 - glede na to da sta od iste firme sta perfect match, veliko ljudi priporoca, ampak kolikor berem je treba za res dober rezultat #215 uporabit z masino..
Omenja se se par drugih, vendar je zgornji seznam tisto kar je najbolj pogosto. Osebno mislim da bom najprej nabavil eno flasko Optimum GPS-a in stestiral z njim, ko ga porabim pa zelo verjetno FK #215.
pinny je napisal/-a:dzuro.na.izi ....... fajn si jo spedenov, sm spomladi pa daj gume dol pa razkiraj za peskanje in ličanje koles, k rja čist preveč vn seka
pskoda je napisal/-a:Jaz imam hydro2 in mi je zelo všeč, ker je preprosta uporaba je pa drag tako, da tudi mene zanima ta WetCoat in njegova obstojnost
dbsquared je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Jaz imam hydro2 in mi je zelo všeč, ker je preprosta uporaba je pa drag tako, da tudi mene zanima ta WetCoat in njegova obstojnost
Baje, da zadeva drži do 3 mesece. Piše že, kako pa je v praksi bomo pa še videli.
rajc123 je napisal/-a:zanima me katera cistila uporabljate za nego usnja in pa predvsem da se odstrani sijoce dele na usnju da postanje spet mat črno in ne sijoče?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost