ophidian je napisal/-a:katero kozmetiko pa uporabljate za negovanje armaturne plošče, ma tiste, ki je iz mal mehkejše plastike? recimo taka kot je v zadnjem golfu?
lp,matej
ophidian je napisal/-a:katero kozmetiko pa uporabljate za negovanje armaturne plošče, ma tiste, ki je iz mal mehkejše plastike? recimo taka kot je v zadnjem golfu?
lp,matej
lenivec je napisal/-a:HaMzO je napisal/-a:jz uporabljam več ali manj samo Sonax izdelke![]()
svetujem ti da prideš izpod skale in začneš uporabljat boljše in cenejše izdelke kot ta K***** sonax ki ima samo ceno in nič drugega
lenivec je napisal/-a:za nego usnja poglej par postov nazaj
spojler pa nima druge kot spolirat.
Jurchi je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:za nego usnja poglej par postov nazaj
spojler pa nima druge kot spolirat.
@lenivec....po tvojem priporočilu sem že naročil gliptone iz ebaya.....če ne bo ok, ga boš ti odkupil![]()
Ima kdo predlog za kakšno dobro sredstvo za armature in notranje plastike?....obvezno bi pa rad mat efekt, ker mi gre od šajna na kozlanje.....zdaj imam krpice od armorall-a ampak mi nso ok, ker rade puščajo sledi oz, se neenakomerno nananša.
Jurchi je napisal/-a:no offense....ampak čisto vsak produkt od sonaxa, ki sem ga do sedaj imel, me je razočaral.......vseeno mi prosim povej za kateri izdelek gre?
rumena ibiza je napisal/-a:Jurchi je napisal/-a:no offense....ampak čisto vsak produkt od sonaxa, ki sem ga do sedaj imel, me je razočaral.......vseeno mi prosim povej za kateri izdelek gre?
zakaj ljudje ne berete celotne teme?! :P malo višje sem napisala armorall za aramturo al so to krpice al pa drugo pa tudi od sonaxa tisto, kar ni sprej, kar je v stekelenički na pumpico je kul. Včasih je bil od sonaxa kr kul tist sprejček z vonjem pomaranče, ki je res osvežil armaturo in plastiko.
Jurchi je napisal/-a:rumena ibiza je napisal/-a:Jurchi je napisal/-a:no offense....ampak čisto vsak produkt od sonaxa, ki sem ga do sedaj imel, me je razočaral.......vseeno mi prosim povej za kateri izdelek gre?
zakaj ljudje ne berete celotne teme?! :P malo višje sem napisala armorall za aramturo al so to krpice al pa drugo pa tudi od sonaxa tisto, kar ni sprej, kar je v stekelenički na pumpico je kul. Včasih je bil od sonaxa kr kul tist sprejček z vonjem pomaranče, ki je res osvežil armaturo in plastiko.
Hehe......zakaj ti ne bereš mojega prejšnjega posta, kjer sem napisal, da sedaj uporabljam armorall-ove krpice in da iščem alternativo
Jurchi je napisal/-a:@lenivec....po tvojem priporočilu sem že naročil gliptone iz ebaya.....če ne bo ok, ga boš ti odkupil![]()
GregaST je napisal/-a:Na avtu mi je zbledel zadnji spojler (namesto rdeče barve, se že počasi nagiba proti rozni). Zanima me, s katero zadevo bi lahko sam spoliral da bi spet dobil pravo barvo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov