INFINITI je napisal/-a:Ma beži, ta turtle wax mi je najbolj črno zašprical od vseh, celo bolj kot tist glicerin ki ga veselo mažejo povsod vulkanizerji in avtopralnice.
Imel sme neke pene, gele, japonske, ameriške - vedno sem jih lepo obrisal da je res čim manj ostalo gor na gumah - brezveze.
Enkrat sem nalašč opral avto, nanesel gor - obrisal, pustil sred poletja na soncu uro in pol, pa vseeno - na koncu hitre vožnje vse polno pikic po blatniku zadaj in pragovih ter jasno feltne kot od šmira. Ja te lokalne vožnjice že zdrži marsikaj, ampak kake autobahn do 250 km/h očitno ne.
Zato me zanima kaj definitivno prime (nima veze če je nek je super-duper-spešl postopek, al čakaš da se suši na soncu al brišeš dol al karkoli) na takšnih centrifugah...
Sej če ni take zadeve pač ni in ne bom mazal - ne mažem že tako že dolgo časa ker mi gre na živce opran avto pa ves zašprican potem.
Gyga je napisal/-a:Kaj si uporabljal do zdaj? Gel ali tekoče? Si pustil, da se posuši oz. si poskusil obrisati s krpo po nanosu?
Jaz sem uporabljal ChemicalGuys new trim look (gel) in je bil zelo dober. Trenutno imam AngelWax Elixir in je tudi OK glede na ceno.
Zadnji na trgu pri nas je Gyeon tire, ki bi moral biti tudi dober.
Nekateri stavijo samo na Meguiars Endurance tyre gel, Pavlich pa mislim, da uporablja Carpro PERL.
Včasih je bil pri nas med najbolj popularnimi Wolf's BlackOut, ki se ga še vedno (vsaj mislim) da dobiti pri csf-ju.
Izbira je ogromna...
G
INFINITI je napisal/-a:Ma beži, ta turtle wax mi je najbolj črno zašprical od vseh, celo bolj kot tist glicerin ki ga veselo mažejo povsod vulkanizerji in avtopralnice.
Ja te lokalne vožnjice že zdrži marsikaj, ampak kake autobahn do 250 km/h očitno ne.
INFINITI je napisal/-a:Tny Gyga. Ja za ta bilt hamber sem ugotovil, da so pri autoexpress zaljubljeni v njihove produkte.
INFINITI je napisal/-a:-Stvar je v temu da te renojeve pakne res prašijo ko nore in je treba vsakič uporabljat tako čistilo za zavorni prah.
INFINITI je napisal/-a:Ja za tale FK sem razmišljal - glede na dizajn platišč -žbice na ozko pa stopnička na feltni - to bo težko nanest gor pa zbrisat po kotičkih?
Bilt hamber-ja ni - bo to ravno tako dobra alternativa za občutljive feltne?
http://operi-avto.si/zracna-rja/1430-ca ... 500ml.html
-Stvar je v temu da te renojeve pakne res prašijo ko nore in je treba vsakič uporabljat tako čistilo za zavorni prah.
BTW Carpro hydro02 - kako se obnese na prah? Odbija vodo, prah se pa vseeno nalovi ful gor?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov