Za te stare feltne sem še vzel Autofinesse Iron. Sprobal ga pa še nisem. Pogovarjala sva se glede tega kako dejansko vse te Iron zadeve zjebejo klešča da porjavijo, tako da bom za nove Feltne vzel še Bilt Hamber, ki ga je gyga svetoval.
Note: Iron X should not be used on bare metal parts, brake calipers, wheel balancing weights, or SMART paint repairs. Mask off these areas. Avoid letting Iron X dry on any surface.
INFINITI je napisal/-a: Pogovarjala sva se glede tega kako dejansko vse te Iron zadeve zjebejo klešča da porjavijo, tako da bom za nove Feltne vzel še Bilt Hamber, ki ga je gyga svetoval.
pavlich je napisal/-a:Pozabil sem omenit, pa po vsej verjetnosti še najboljši best buy kar se tiče price performanca.
K2 SIGMA. dobrih 8 eu, za pol litra. gelast premaz ki da kar precej močan sijaj če se ga ne obriše, in pa vzdržljiv tako kot vsi dražji oz. vseh priznanih blagovnih znamk. K2 je sicer poljska firma in embalaža je mogoče komu antipatičnaampakj če znajo kaj-znajo presenetit, in eni artikli so res dobri. Sploh pa premaz za gume naprimer, ki ni tolk pomembna stvar kot kakšna zaščita. Zdrži tudi mokre ceste, in ga ne šprica po avtu. Skratka bomba, tudi vsi kolegi/stranke ki sem jim ga zrihtal ga zelo hvalijo.
Aesthetics je napisal/-a:*edit* urejeno
Gyga je napisal/-a:Ne, sem pa slišal veliko dobrega.
Dom3n je napisal/-a:Kaj pa uporabljate za čiščenje armature? Morda čiščenje niti ni pravi izraz .. rabim nekaj kar deluje močno antistatično in bi bilo primerno za to gladko črno plastiko, ki je pri meni magnet za prah
dzuro.na.izi je napisal/-a:Firbec me...Sej ni tko kot da ga rabim kr mam doma FK1000p in čisto novi še ne testiran Nattys paste wax ampak...firbec me matra![]()
Drgač sm pa glih u tork za 50 eur nabavu pr operi-avto.si, pa pred 2 mesci za 70eur. Pa rokavico mam od CSF-a, pa še za njegov britemax black set razmišlam da bi uzel tko da...Valjda nabavlam pr naših!
King of gloss pa...če je izgled tak kot obljubljajo potem bi bla to super varianta za čez poletje! Če pa ne bom nabavu bo pa FK za zaščito čezenj pa Nattys pa za look!
Dinzi je napisal/-a:Živjo, zanima me ali mogoče kdo uporablja mašino Krauss DA S08 900W, kako se obnese? Sedaj poliram z navadno flex mašino ampak razmišljam da bi si še eno DA nabavil.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov