geronimo77 je napisal/-a:
-Black max
-Extreme elements
-Vantage vosek
To troje je najbrž 100% kompatibilno med seboj. Zanima me, kako si sledijo: najprej seveda temeljito pranje (sedaj je gor FK, tako da bom z tem nanosom še malo počakal) in priprava površine. Nato barvo temeljito obdelam z Black max-om, nakar sledi Extreme elements, na koncu pa še carnauba vosek Vantage, saj zaščita seveda mora bit. Najbrž je tale vosek bolj kompatibilen kot npr. FK. Ne vem pa kako je obstojen in kakšno zaščito nudi ta Vantage vosek. Ima že mogoče kdo izkušnje z njim? Zagotavljal naj bi zaščito nekje 3-4 mesece.
Zdaj, moja barva avta je metalik modra. Po mojem mnenju bi kombinacije omenjenih izdelkov naredila verjetno maksimalen afekt na moji barvi. Sicer piše, da je Black max bolj za črne barve, ampak na modro bi tudi najbrž dobro sedel.
Je že kdo kombiniral te izdelke med sabo? Efekt na slikah je fantastičen.
Ta kombinacija je sigurno ena boljših na tržišču, ko govorimo o sijaju in globini barve.
Prednosti so v tem, da Black Max poudari barvo in naredi globino, če je npr. avtomobil metalik barve bodo "perle" v barvi še bolj vidne, barva dobi t.i "metallic flake pop". Extreme elements bo dodatno zaščitil barvno površino in ji dodal "refleksivnost" in kot pika na i Vantage, ki naredi t.i. "wet look".
FK bi lahko nanašali na Black max medtem, ko pa ne bilo smisla, če bi ga nanesli na predhodno nanešeni Extreme elements, lahko pa na FK nanesemo Vantage ali pa Vantage direktno na Black Max.
Black Max lahko uporabimo na vseh barvnih kombinacijah, tudi na beli ali srebrni, lahko ga nanašamo ročno ali strojno. Če ga nanšamo strojno bomo z njim dosegli tudi manjšo korekcijo barve.