Tudi usnje z zelo blago mešanco se super obnese sicer več kot volana in tistih par manšet nimam usnjenih pa vseeno lepo dela saj se pol namaže z voskom ..... sem probal tud na usnjeni sedežni pa gre isto kot v avtu ........ meni je FAB pač deklica za vse
wolf apc se mi zdi d se malo bolj paca, nevem kako nej razložim, ni tako tekoč, hitrej se posuši, vsaj kokr mam občutek, pač FAB je bolj simpl za uporabo, pa se mi zdi da tudi bolj učinkovit. pa ne smrdi tolk, pa cenejši je, pa dobiš ga v flaški s šprico
Wolf apc mi je všeč, ker z 1:10 mešanico lahko ščistim prav vse od usnja, tapet, oblog in plastik. Medtem ko razmišljam pri FAB-u bi moral biti bolj previden pri mešanici za usnje, glede na to da je bolj koncentriran.
Sicer pa sem prezadovoljen z wolf apc-jem. Sploh ker so bile obloge in usnje ponekod zasvinjane z šmirom in brez truda je odstranil vse. Pri tapetah po tleh, pa sem res opazil kot da bi se pacal, ko ga drgneš z mikrokrpo. Bom pa vsekakor poskusil z FAB-om ko zmanjka wolf-a, a sem skeptičen glede usnja, da je pravilno razmerje koncentrata.
FAB lahko uporabimo za vse; plastiko, usnje, gumi dele...edino kar moramo paziti je koncentracija, za redno uporabo je dovolj že razmerje 1:10. Po novem v kompletu z pršilko , enostavno vsebino prelijemo v prazno plastenko in si naredimo mešanico v original plastenki z pršilko
kolega je mel manjšo nezgodo z avtom, namreč sosed je barval ograjo, in zdej ima po črnem avtu belo barvo, na otip se jo nikakor ne čut, na hitro sva probala spolirat sam ni melo sploh nobenega efekta, kako se da rešit zadevo?