sem probal Armor All Carpet and Seat Foaming Cleaner, in mi je ratalo spucat samo zadnjo klop, za ostalo pa ze zmanjkalo

dzuro.na.izi je napisal/-a:Mi kr luste delas s qed-jem![]()
Sj najbrz ze ves ampak ce mas na avtu nanesen lsp potem ga bos s citrus predpranjem dol spral! Sam heads-up
dzuro.na.izi je napisal/-a:Sm glihkar vidu da naj bi res bil varn za zaščito...tako kot AF CP
Problem je kr nikjer ni nobenih konkretnih podatkov al pa tako kot si omenu recenzij o tem izdelku!Sm iskal pa nikjer nč konkretnega
Lej probaš...riskiraš 14 eur pa je! Pa mi pol poveš če se je splačal al ne
yupi73 je napisal/-a:Rabim nasvet pravzaprav 2:
-Imam za očistit gobico(pena) , ki je od voska.....s čim najhitreje in najlažje....vem da se dobijo posebne krtačke , ki pa je trenutno nimam.
KAkšna krtačka bi bila primerna in se jo dobi v vsaki trgovini (zobna, one male za roke, kaj drugega ..... ? ) Detergent, čistilo ?
-Apikatorji so penasti ali tekstilni ....razlike ? Kateri so primernješi za voske, sealante,...?
teslam2 je napisal/-a:100:1 odlicno, pol bom mel za 4 avte sigurno dost cistila![]()
Vprasanje glede copicev, se dobijo taki, ki ne puscajo zadaj scetin? sem probal eno zadevo in kjerkol coham zadaj odpadajo scetine, tako da nima smisla, rabim druge...
Plasticna armaturka in ventilacija se cisti z autobrite fab + mikrokrpa ali dajete gor se kaj drugega?
s cim se pozivijo tesnila okol vrat itd?
kako cistite sipe brez da se sprica po celem avtu, npr. po armaturki spredaj?
Hvala, lp
sypahh je napisal/-a:Jaz armaturko čistim z mikrofibro in pa čistilom Chemical Guys ALLCLEAN+, načeloma bo vsak APC opravil svoje delo, seveda v pravem razmerju.
EX-B je napisal/-a:Jaz sem z AllCleanom v 1:20 cistil celotno notranjost brez problemov.. Ko mi je zmanjkalo 1:20 mesanice in nisem imel vec koncentrata sem enkrat kar celo 1:10 uporabil za notranjost brez posledic, tako da mislim da se ni kaj bat.
dzuro.na.izi je napisal/-a:sypahh je napisal/-a:Jaz armaturko čistim z mikrofibro in pa čistilom Chemical Guys ALLCLEAN+, načeloma bo vsak APC opravil svoje delo, seveda v pravem razmerju.
Je All clean + varen za tekstil oz. sedeže??? Se ga za kakšno stvar v avtu ne uporablja (glede na to da je citrus pa da bi lahk uniču material)?
V kakšnem razmerju ga pa uporabljaš noter? 1:20 ali še bolj razredčeno?
mp/ je napisal/-a:Mene pa zanima, kaj vse uporabljate pri pranju avta, pa kok krp porabte itd?
Bi neki kupu, ampak če hočem bit kokr tok založen je takoj proti 150€, kar se mi zdi pa skor mal dost. Kaj bi biu dober komplet za nekje 60-80€, mogoče mal več če se res splača.
Bi pa rabu neki s citrusi za mrčeš in na grobo pred šamponom, šampon, neki za armaturko in usnje, gobo, krpo za brisanje, kako mikrofibro, mogoče čopič pa razpršilko za kej razredčit.
dzuro.na.izi je napisal/-a:Hvala Sypahh
Še ena stvar...kako spravit kapljico barve s plastike ne da bi poškodoval plastiko? Sm že probu s plastelinom in s clay krpo ampak se ne vda
ista stvar na strehi...tudi s plastelinom ne gre...sm probu še narahlo pobrust in na roke spolirat sledi brušenja ampak kapljica je še vedno tu! Predaleč si ne upam brusit.
Desno na sliki strehe je viden tud t.i. etching...kako ga odstranit? Rahlo brušenje in ročno poliranje ali strojno poliranje? Že vnaprej povem da mašine nimam! Mim grede ni to edino mesto na strehi!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov