Za mano je še en lušten projekt bil za delat(in za pogledat), črn bmw, za sabo je imel nekaj kilometrov, ampak drugače v presenetljivo dobrem stanju(luknjic od kamnčkov ni bilo, večjih prask tudi bore malo), lastnik pa pravi da ni bil avto ne poliran, in ne barvan, pa nevem a to drži al ne (ponekod zelo grdi hologrami in vidne sledi brušenja,prepičajte se sami na slikah). Želja stranke je bila kemično čiščenje notranjosti, in malo več sijaja kar se tiče zunanjosti.
Prvo sem se lotil notranjosti, z vsem znanim AB FAB, pemaz za plastike je bil AB pink sheen, za usnjene dodatke pa Wolfs leather revival. Ker sem večino dela imel s poliranjem, je žal malo fotk notranjosti in pa nasploh zaradi sonca slabe slike celotnega projekta, ker fotoaparat trenutno ni prioriteta in slikam s telefonom.
Slike notranjosti prej in potem...

kar se tiče zunanjosti..avto sem temeljito opral z metodo dveh veder s šamponom Wolf white satin, feltne so bile deležne Wolf brake dusterja in CSFčistila za plastišča, koloteke in pnevmatike sem očistil z CSF APC, in premazal z CSF dressingom.
Ker je bmw znan po trdi barvi, sem po posvetovanju se avta lotil kar s srednjo CSF gobico,nanjo pa nanesel dve kapljici Menzerne 3.02 in prav toliko Menzerne final finish, namen sem imel iti čez še z CG Glosworkz glaze-om pa sem pred tem za hec probal še AB euphorio, ki pa je presenetljivo dobro opravila svoje delo, boljše od prejšne kombinacije, pa še malo časa sem si s tem priboril, tako da sem tudi nadaljeval z aeuphorio. Sledi brušenja sem odstranil z 3M zeleno pasto in rumeno CSF gobico. Za konec sem nanesel še sloj Wolfs new moon tekočega voska, in rezultat glede na prejšno stanje je bil odličen.
Delal sem v četrtek 5 ur, in v soboto 11 ur, plus vročina je pripeljala do tega da sem v petek zvečer ostal doma

slike prej in potem..

To je to, komentarji zaželjeni