Še moje videnje leta 2014. Spoznal ogromno novih ljudi in to me resnično veseli pri tem delu, pa še stacioniran nisem na enem mestu. Vedno za akcijo.

K sreči so mi srne rahlo prizanesle s svojimi samomorilskimi dejanji, ker na cesti sem reeees veliko. Letos k sreči samo luč in maska. Top!
Dogajalo je res veliko in že komaj čakam novega uspeha v januarja.

Pa poglejmo slike. Vsekakor mi je največ neprespanih noči povzročila 200.000€ vredna legenda, Audi Quattro S1, ki mi jo je zaupal Niki Zlatkov, evropski prvak za leto 2014 v plezanju na hrib.

Avto ma 800+KM in je resnično replika v nulo.

Novi šok sem doživel, ko sem dobil na test novo Opel Zafiro Tourer. Lep vikend polno dogodivščin. Stestirali tudi pribor za krpanje gume in lahko povem, da stvar deluje. Bila je pa luknja velikosti žeblja.

Podvigi, ko so trije mojstri na kupu. Beri: skoraj zajebal.

Bil izredno vesel, ko so mi poslali sliko prvega osnutka nalepke. Če ma kdo še kakšen predlog naj pove. Bom zalimal še drugi osnutek, ki je bil narejen drugje.

Imel tudi nekaj intervjujev, sodelovanja z drugimi hišami in pogovorov katere upam, da jih realiziram letos. Tukaj ne morem dati slik, zaradi reklame.
In seveda dva največja uspeha. Ena OGROMNA sedežna, katera je bila konkretno zapacana.

In seveda avtomobilski sedež, za katerega smo mislili, da ni več upanja, pa sem še sebe presenetil.

V primerjavi z umazanim. Voznikovega je lastnik očistil sam, ko sem mu dal čistila in inštrukcije.

Da ne bo kdo mislil, da se je naredilo le en sedež. Nekateri radi delajo tudi sami in jim z veseljem pomagam.

Seveda na gre tudi mimo dejstva in si res nism mislil, da je to sploh možno. Na FB strani presegel 1000 lajkov. Happy, happy, happy

Se spomnim, ko sem se bližal številki 100, he he.

Pa upam, da mi čas ne pobegne, da objavim še par slik avtomobilov leta 2014. Za vse pa ni več časa. Dva majhna otroka pobereta čist preveč prostega časa.