pskoda je napisal/-a:Navadna voda namesto lubrikanta za plastelin ni dobra?
Nejko je napisal/-a:Kaj nabaviti za strojno poliranje doma?
1. avto star 12 let z močno oksidirano barbo in praskami...na tem vozilu se bo predvsem nabiralo izkušnje.
2. avto star 6 let in poliran 2 leti nazaj...sedaj pa nekaj manjših prask in posledic krtač iz pralnice.
Potrebujem nekaj za polirat in za zaščito. Prosim za ideje, ker je izdelkov malo morje na trgu.
Lp
Nejko je napisal/-a:Kaj nabaviti za strojno poliranje doma?
1. avto star 12 let z močno oksidirano barbo in praskami...na tem vozilu se bo predvsem nabiralo izkušnje.
2. avto star 6 let in poliran 2 leti nazaj...sedaj pa nekaj manjših prask in posledic krtač iz pralnice.
Potrebujem nekaj za polirat in za zaščito. Prosim za ideje, ker je izdelkov malo morje na trgu.
Lp
pskoda je napisal/-a:Navadna voda namesto lubrikanta za plastelin ni dobra?
dzuro.na.izi je napisal/-a:Dober primer kaksno razliko naredi dobro sesanje in da se tega postopka ne sme zanemariti![]()
https://m.youtube.com/?hl=sl&gl=SI#/watch?v=pv5zYguPsck
dzuro.na.izi je napisal/-a:Stari tale Britemax combo zgleda res dobro![]()
sploh taprva slika haube je super![]()
Probi s časoma mal poročat kako se zaščita kej obnaša (odtekanje pa to skozi zimske mesce).
Hecno...vedno ko sm nanesu H2go sm si tud jst želu da naj že hitr dežuje da se lahk grem vozit brez brisalcev po dežjudežja pa od nikoder ni blo
pskoda je napisal/-a:Mene pa zanima kako shranite plastelin, če je po uporabi še dober
Evo poročilo glede zaščite z Britemax combo. Zadeva drži nekako 4 mesece. Odtekanje vode je bilo v tem času super, držalo kot prvi dan. Pred parimi dnevi pa opazim, da je zaščita več al manj popustila, saj ni bilo več kapljic na avtu, kot prej. Zanimivo, pred parimi dnevi je še držala, pol pa naenkrat konc hehe. Sem pa zadovoljen, nanos Vantage voska sem naredil pred 1. novembrom, se pravi zadeva je držala dobre 4 mesece, kar ni slabo.
Čez kak mesec pa razmišljam, da bi probal nanesti zaščitni premaz Triz od Soft99. Ima kdo že izkušnje z njim? Priporočate kaj podobnega?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov