Nega vozila (znotraj in zunaj), poliranje, zaščita, uporabni nasveti...

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Po sep 26, 2005 10:11 pm

Imam tist ventilatorček z neko tropsko dišavo... :D
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Po sep 26, 2005 10:23 pm

Jaz si pa lepo med potjo za malico narežem savinjsi želodec, potem še par dni nobena noče ven iz mojga avta.

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby To sep 27, 2005 1:12 am

ambipur je zakon ;:D

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi To sep 27, 2005 1:28 am

Za dišave pa pr meni punca skrbi ker meni je itak seeno kaj je v avtu. :P
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi To sep 27, 2005 7:02 am

Ambipur in ostal crap je čistokrvna kemikalija. Ob sproščanju vonjav se tvorijo kancerogene spojine (posebej nevarno za otroke!). Ob tem pa razna družinska podjetja, ki ta drek izdelujejo, še mastno služijo. Kaj vse smo pripravljeni storiti za kamuflažo.
Jaz tega že dolgo ne uporabljam. Če avto vsake tolk časa posesaš in mal obrišeš prah, ne bo čudnih vonjav. Naraven vonj materiala, ki me obdaja, je veliko ljubši.

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To sep 27, 2005 7:14 am

ShowDown je napisal/-a:Kadilci pač moremo met AirWick anti tobacco. :)
Vonj po cigaretih pa res čisto izgine.

ali pa dober pasulj za kosilo..prezene tudi vonj cigare (testirano) :o :P :twisted:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid To sep 27, 2005 7:46 am

avto redno spucam,v avtu se ne kadi,tko da nima potrebe po teh navlakah

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To sep 27, 2005 8:03 am

Nobenih dišav, pač redno skrbim da je avto notri čist, spucan, mulci mi v avtu ne jejo in pijejo, tako da ni nikjer polito, oflekano, ni drobtin, nič, še peska in luže ne. Sesalec in krpica za prah, pa ne rabiš nobene kemije. Pa v umazanih delovnih cunjah se nihče ne vseda v avto, noben ne kadi ... v glavnem, če ni umazano nima kaj smrdeti. Najlepši pa je naravni vonj materiala, sedežev, oziroma kar je pač v avtu.
Vonj po kakšni suhi domači salami 8) to pa to :D
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule To sep 27, 2005 9:44 am

Kadar očistim avto armaturo pošpricam z maxibrilom in to je to. Drgač pa nobenh smrekic in ostale navlake.

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 To sep 27, 2005 9:48 am

Ambi pur.
In zadnjic sem posodil avto in je modela ocitno motu, pa ga je vzel dol in ko je vrnil avto, ga je itak narobe obrnu pa dal nazaj gor, tok, da je vse steklo po radiu in komandah klime. Majku mu :evil:

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black To sep 27, 2005 9:49 am

Ne boste verjel,ampak sm šele zdej,ko sm vidu to temo porajtu da nimam nič v avtu :?
Prvič ko grem na črpalko si morem kupt kej :D

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy To sep 27, 2005 9:54 am

dejvi je napisal/-a:Ambipur in ostal crap je čistokrvna kemikalija. Ob sproščanju vonjav se tvorijo kancerogene spojine (posebej nevarno za otroke!). Ob tem pa razna družinska podjetja, ki ta drek izdelujejo, še mastno služijo. Kaj vse smo pripravljeni storiti za kamuflažo.
Jaz tega že dolgo ne uporabljam. Če avto vsake tolk časa posesaš in mal obrišeš prah, ne bo čudnih vonjav. Naraven vonj materiala, ki me obdaja, je veliko ljubši.

Word!

Usem k mate ambipurje pa airwicke pa ostalo smrdečo navlako vam bo na riti začeu rast nos! Sam tok za info, kok so te zadeve dražljive: Enkrat sm eksperimentiru, in sm eno dišečo smrekco obesu seb v sobo. Itak, dišal je dul lepo, sam falus k so mene oči skoz srbele... Pa pojma nism meu od česa bi me, dokler mi ni mat smrekce stran vrgla. V enmu dnevu me je nehal use srbet. Tko da, avtoparfumi sucks... :nae

Uporabniški avatar
Mumbley
Novinec

Napisal/-a Mumbley To sep 27, 2005 10:01 am

Uporabljam ambipur kjer noter nalijem tekočino za električne Glade osvežilce ker je bolj poceni.
Tukaj pa je članek proti osvežilcem:
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=18&c_id=69559&tokens=osve%BEil

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm To sep 27, 2005 10:03 am

Ja no. Krneki. Jaz hočem, da me avto vedno pozdravi z meni najljubšim vonjem (to je ravno tolk pomembno kot čudoviti zvok motorja, ko ga vžgeš) ne pa da voham še en teden vonjave ostalih ljudi, ki so bili v avtu; smrad dizlov, gnoja na njihah in podobnih stvari preden utegnem vklopiti notranje kroženje zraka. Itak pa da ne gre s tem pretiravat... Dišat mora malenkost.
Jaz sploh ne vem zakaj je toliko rompa in pompa glede kancerogenosti dizlov! Osvežilci zraka so naš pravi sovražnik!!! :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo To sep 27, 2005 10:43 am

Itak je pri vseh teh smrekicah in ostalem da čutiš vse skupaj en teden pol se pa navadiš in se ti zdi kot da nimaš nič noter. Drgač pa imam jaz zmeraj samo smrekico dišava vanilije. To mi je še najboljše.

Drgač ko pa je moj fotr imel še fičota je bla pa res aroma po bencinu ker se ga je zmeraj čutilo v avtu.

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy To sep 27, 2005 11:08 am

Tisti ki hočete da vam diši, si obeste notr sivko al pa kej podobnga :lol: Še moljev naute mel... :twisted:

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar To sep 27, 2005 11:30 am

Fiat007 je napisal/-a:Ambi pur.
In zadnjic sem posodil avto in je modela ocitno motu, pa ga je vzel dol in ko je vrnil avto, ga je itak narobe obrnu pa dal nazaj gor, tok, da je vse steklo po radiu in komandah klime. Majku mu :evil:

ti glej da ti nebo armature požrl.

men se je to zgodl , pa je barva zginla z armature in stikal :shock:

Uporabniški avatar
Alfa-boxer
Novinec

Kraj: Ljubljana-Vič

Napisal/-a Alfa-boxer To sep 27, 2005 11:33 am

Prej znan kot Alfa
Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
tejo
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a tejo To sep 27, 2005 1:07 pm

ambipur aqua, ko ga zmanjka je pa grand prix na zalogi... res pa se tega zlo hitr navadiš, mam na sredino naštiman, pa zavoham sam k zalavfam avto.. nekateri pa pretiravajo s temi dišavami, pa majo skoz na full naštiman.. k se v tak avto vsedeš je not ko v plinski celici :evil:

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To sep 27, 2005 1:32 pm

volja.net "smrekico" :)

foter kupil nov avto.. ni bil glih poceni (10mio..), ga domu pripelemo, dam airwick not... Cez 3dni opazim neko liso na armaturi.. vzamem dol oni ku*ac in kaj opazim? skoraj 10cm dolgo in 2cm široko liso...

vglavnem.. nikol več airwickov in podobnega sranja v avtu... :x
Vrni se na Avtokozmetika

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost