skeey je napisal/-a:Hmm usnje....sem ga imel 3x prvič, zadnič in verjetno nikoli več..
skeey je napisal/-a:Saj moje izkušnje so dokaj slabe, posebno z črnim, poleti samo zasmrdi po dlakah, in zapeče, pozimi se vsedeš, je mrzlo (pač rabi par minut da se segreje) boge ldvičke.
Tko da alcantra/blago al pa neka kombinacija najboljš bi reku.
W|zz je napisal/-a:Zakaj zasmrdi po dlakah?Sj ne rastejo dlake iz usnja (?). Pa tud...ce mas avto pozimi zunej je tut zrak mrzu, tko da gres v bundi v avto a ne.. Ne bos rekel, da te usnje hladi cez majco, pulover/srajco, bundo... ?
lp
Cornelius je napisal/-a:Enkrat kvalitetno mehko bezh usnje vedno usnje.
Enkrat tiptronic automatik menjalnik vedno automatik.
Se enkrat postam sliko po 4 letih kako zgleda mehko
bezh usnje. Ljudje kupujejo trdo usnje in se sprasujejo
zakaj popoka...Videl ta stare BMW in Volvo serije tako grdo zgleda popokano
trdo usnje da bi takoj dal prevleko. Moje osebno mnenje.
lizard je napisal/-a:Alkantara firme Alcanatara S.p.A. je izredno prijetna na dotik in omogoča res dober oprijem, najdemo jo predvsem v Lanciah, Ferrarijih, Maseratijih, Lamborghinijih, itd... Je pa žal precej občutljiva na jeans, kar sem izkusil tudi sam, kajti drugega kot kavbojke ne nosim in na sedežu sem jo na par mestih ogulil dol. Kritični so predvsem robovi oz. koti žepov na riti kavbojk, ki prav vrtajo v sedeže. Mogoče sem pa samo jaz naletel na slabšo serijo.
Kakorkoli že, doma čakajo zdaj usnjeni sedeži, ker tistih iz alkantere ne mislim preoblačit. In zelo malo tipov usnja pride blizu Poltroni Frau, na katerem bi kar sedel in sedel. Meni osebno usnje tudi izgleda precej lepše kot alkantara, tako da komaj čakam da menjam.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov