stenlyt je napisal/-a:Mogoče se malo čudno sliši, samo vseeno.
Pred kratkim sem kupil vap. Sedaj me zanima s kakšno temperaturo vode naj čistim avto?
Mnenja, izkušnje....
matey18 je napisal/-a:Lansko leto kupil Lavor Speed v akciji 160€ z vsemi možnimi nastavki. V glavnem glej da bo imel aluminijasto črpalko in ne plastične.
http://www.merkur.si/vrt-in-okolica/vis ... speed.html
north789 je napisal/-a:Mene zanima kje se lahko kupi sulica to je tista cev na koncu pištole z njo lahko reguliraš snop vode imam pa Lavot Tiger ?
shelton je napisal/-a:mišek je napisal/-a:Men se Lavorjev ne dopade, zato ker motor skoz laufa tudi, ko spustiš pištolo. Pri Kirherju, ko spustiš ročico pištole takoj ugasne. Lavor pa tud potem brezveze laufa in mislim, da to ni najbolj posrečeno za motor in črpalko.
To pa zato, ker ti je crknil samodejni izklop. Tud men se je isto zgodil. Prvič smo menjal, zdj pa pač ugašam pa je.
So pa drugače (razen prej omenjene zadeve) to kvalitetne naprave.
pinny je napisal/-a:Za Lavorjem ne gledam več, ker ga mi je že serviser odsvetoval. Ga vprašam kakšno črpalko ma, pa pravi to raje ne kupuj ker je slabo zasnovano pa crkuje
peroRS je napisal/-a:pinny je napisal/-a:Za Lavorjem ne gledam več, ker ga mi je že serviser odsvetoval. Ga vprašam kakšno črpalko ma, pa pravi to raje ne kupuj ker je slabo zasnovano pa crkuje
Buče ti prodaja. Doma imamo 2 Lavorja, eden je star že skoraj 20 let, drugi mislim, da 12 in delata kot urci.
Edina stvar, kar je šla pri obeh je bilo stikalo za vklop/izklop (obraba dela svoje).
Pa še to pokličeš na servis in ti pošljejo po pošti, zamenjaš lahko sam doma, tudi če imaš 2 levi roki.![]()
Strošek je bil pa nekih 10-15€ s poštnino.
Tako da...priporočam
peroRS je napisal/-a:pinny je napisal/-a:Za Lavorjem ne gledam več, ker ga mi je že serviser odsvetoval. Ga vprašam kakšno črpalko ma, pa pravi to raje ne kupuj ker je slabo zasnovano pa crkuje
Buče ti prodaja. Doma imamo 2 Lavorja, eden je star že skoraj 20 let, drugi mislim, da 12 in delata kot urci.
Edina stvar, kar je šla pri obeh je bilo stikalo za vklop/izklop (obraba dela svoje).
Pa še to pokličeš na servis in ti pošljejo po pošti, zamenjaš lahko sam doma, tudi če imaš 2 levi roki.![]()
Strošek je bil pa nekih 10-15€ s poštnino.
Tako da...priporočam
pinny je napisal/-a:Kakšne visokotlačnce čistilce uporabljate, mislim proizvajalca ter točen tip? Gledam rang ca. 2.1kw, 140bar, 450l/h. Za Lavorjem ne gledam več, ker ga mi je že serviser odsvetoval. Ga vprašam kakšno črpalko ma, pa pravi to raje ne kupuj ker je slabo zasnovano pa crkuje, reku še raje vzemi Comet k je kvalitetnejši. Trenutno gledam za Karcher-jem in Krpanom. Izkušnje? Morda še kaki Elektromashinen?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov