TrijoAdijo je napisal/-a:@CyberMatrix: Kje pa imate kakšno spletno stran?
LP!
CyberMatrix je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:določitev cen na trgu poteka na grobo takole; ugotoviti je potrebno:
-AFC (povprečne fikse stroške)
-AVC (povprečne variabilne stroške)
-PK (prispevek za kritje)
-in nek kosmati dobiček.
To je zelo groba opredelitev cene, za konkretnejšo strukturo je potrebno narediti analizo. Tako da se absolutno NE strinjam z izjavo: Neko ceno je pač potrebno postaviti. Najemite kakšnega ekonomista, da vam postavi cene.
lp
Ha ha ha. Ti si pa faca.![]()
Tako ti jaz lahko celo noč nabijam neke formule iz ekonomske šole. Za analize delat imajo čas filozofi.
Mi nismo trgovci temveč ponujamo profesionalno storitev, tu je razlika.
Mi smo umetniki.![]()
AC = AFC + AVC
AC = TC/Q
AFC+AVC = TC/Q
Q*(AFC+AVC)=TC
Q...za nas ni relevanten...niti nas ne zanima, zato so tvoji nasveti napačni. Nazaj v šolo.
Tvoj komentar pošlji na uprava@mercator.si. So bolj primerni za trgovinsko dejavnost.
Brez zamere. Mal te moram pozezat nazaj.
Tebi odstranimo Fiat napis za 1 EUR in ti nalepimo Ferarri za 19 EUR nazaj, ker si me spravil v dobro voljo. Častim pivo.
samo mesarec je napisal/-a:CyberMatrix
ti nikogar ne moreš užaliti, razen z cenami ki so ubijalske. Kakšne poli paste devate, vem, vem, da so 1L embalaža 30 - 35 eur(Menezerna, 3M, Meguires Itd) Vemo tudi koliko avtov spoliraš s takšno količino. 3-4 ure dela in ti bi nekomu vzel 150-250 eur, halo lepo te prosim in tista mašina za 50 eur,vem, da imaste dražje, imam jo sam in stane 357 eur. Da mi vzameš to vsoto za res poliranje na visokem nivoju in voskanje in vse kar spada zraven, ne pa osnovno poliranje. Temu se ne reče poliranje, temveč nahitro premazati in pobrati denar.
sašo5 je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a: ne misli pa, da lahko vsak maksimizira dobiček, sploh z srednješolsko izobrazbo ne....
pa še kako lahko.....![]()
..tudi s poklicno..
sašo5 je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a: ne misli pa, da lahko vsak maksimizira dobiček, sploh z srednješolsko izobrazbo ne....
pa še kako lahko.....![]()
..tudi s poklicno..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov