Miholl84 je napisal/-a:....... rorcke sem pa s purolom malo obdelal, potem pa se cez z grobo polirno pasto tako na hitro na roke. Problem pri mocnih bencinarjih je da znajo kaj olja ven pljunit in se tale krom hitro umaze .......
pinny je napisal/-a:Miholl84 je napisal/-a:....... rorcke sem pa s purolom malo obdelal, potem pa se cez z grobo polirno pasto tako na hitro na roke. Problem pri mocnih bencinarjih je da znajo kaj olja ven pljunit in se tale krom hitro umaze .......
js mam sicer bencinerja, sm ni kj preveč močnampak se mi tko zažrl gor tist črn sranje, da sem z purolom žulo dol pa sem obupal ob tem, prste meu pa use rdeče od tiščanja
. Morem probat z kakim mini trdim gobastim nastavkom pa pormašino če bo kj pomagal
dEjaN_ je napisal/-a:Praviš da ponekod pride dobro pranje avtomobila 80 €...ok...nikakor pa ne more biti potem 100 € realna cena za poliranje avtomobila. Glede na to koliko materiala se porabi, delovnih ur itd...je realna cena občutno višja.
GT_Turbo17 je napisal/-a:manj kot 150€ ziher ne...zdaj glede na to, da se nekako predstavljaš maš verjetno nižje cene. ampak realna cena je ziher okoli 200 eur in več (že zaradi materiala - ki je ta, ki ga uporabljaš ti, pregrešno drag. ja, to niso krpice za 5€ fantje...in vsaka pasta rabi svojo..pravtako gobico...itd itd..). Za 120€ ti ga na pooblaščenih servisih sam s fino preletijo![]()
Tak, da tu kjer delaš dobesedno z dušo in se potrudiš že zarad zadovoljstva strank, ki si jih s tem pridobivaš, dam raje tebi še enkrat toliko pa vem, da ga boš uštimal kot je treba.
ker se tud ukvarjam s tem...pri sebi vem, da se bom veliko bolj potrudil kot vsaka druga firma, ki ima na tone strank in se delavci plačani na normo ne bodo ukvarjali s tvojim avtom toliko kot se bo recimo miholl
GT_Turbo17 je napisal/-a:no ja...kar se tiče tega je res. ampak jaz nobenemu nisem delal pod 100€. ponavadi se računa od 120€ do 150€...odvisno od avta. Glede teh...z X5...bom pa reku tko, tist, ki ma res dnar da si privošči ta avto ti bo z veseljem dal 200€, da avto uštimaš.
Tisti, ki pa ga je kupil in zdaj živi na kruhu in vodi...vuni pa pravi frajerja...tisti pa pride k tebi in ti pametuje, da ti da 80€ pa roka...ga pa lepo odsloviš
GT_Turbo17 je napisal/-a:ma ne..nismo se razumeli...moraš vedit komu boš peljal - pocarju ne boš dal 100€, oz. sploh ne boš peljal avta tja.
za kvalitetno poliranje se plača tudi prek 500€ pri firmah, ki se ukvarjajo samo s tem. Miholl pa verjemte ne naredi tako slabo, da je njegovo delo vredno le eno petino tistega tam.Toliko o tem...o pralnici se bo vedlo pa ko bo postavljena - držite se teme od miholl-a.
GT_Turbo17 je napisal/-a:
Ti boš pa za tistih 150€ dal vse od sebe in tud več materjala ponucal, ker ne boš hotel nezadovolne stranke. Saj tvoja reklama je le DOBRO opravljeno delo. Podjetje, ki pa ima kup rednih strank , pogodbo z zavarovalnicami,... Se pa že samo ne ukvarja več dosti s strankami. Sploh delavci v podjetju nimajo takega odnosa, kot imaš ti do strank, ki z njimi osebno sklenjaš posle. Oz. od A do Ž vse urediš ti. Od prevzema - do kasiranja.In delavec, ki avto polira/popravlja v podjetju ne bo imel nič manj plače, če bo ena stranka nezadovolna in bo šla naslednjič drugam. Tiebi doma se bo pa ful poznalo...sploh ker se vse hitro razve. je tko?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov