lenivec je napisal/-a:
točno taka je bla v lidlu kak mesec nazaj
armor all ma belo
Jaz sme kupil v šparu 2 za 1. Eno imam za brisanje prahu - vse pobere - superca. Drugo pa za zunanje pranje avtomobila - tudi se izvrstno obnese

lenivec je napisal/-a:
točno taka je bla v lidlu kak mesec nazaj
armor all ma belo
grahovc je napisal/-a:Moji predlogi - vse to tudi sam uporabljam
rokavica za pranje (lahko greš tud v špar in jo imaš za 5€, tisto z "špageti")
http://www.elitecarcare.co.uk/eurow-100-ultra-plush-sheepskin-wash-mitt.php?manufacturers_id=35
lp
pinny je napisal/-a:a se tote brisače tud pr ns u kakem šparu na gospodinjskem oddelku dobijo al tote ne?
pinny je napisal/-a:učeraj sem pa ša jaz avto prvič opral z točn tako rokavico k jo je lenivec nalimal, še barve je iste, in morem rečt, da sem bil prou zadovolen, čist drugačn filing je pri pranju, seveda pa učinek tudi boljši. Res da je da se zadeva ne peni preveč kot pri gobi, ampak pr men to ni blem, ker v vedro natočn 3/4 vode dodam 2,5 zamaška šampona te pa dotočm vodo do vrha vedra in se fajn zapeni
. Sem mel spredaj nažganih polno mušic in so šle prou fajn dol, res pa je da niso ble dolgo gor, pa fajn sem prej spral pa z šampopnu razmoču. Res pa je tud, da je rokavica precej težka k jo zmočš
. Sem rokavico vmes spiral z vodo z šlavhom, pa je voda z šamponom bla čista, k prej k sm pral z gobo je bla vedn vsrana
.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost