Napisal/-a dr. jAcKaSS Če jul 05, 2012 2:10 am
Jaz sem svojo Astro J sprva pral na autocomercu ali BTC-ju kjer sam pereš in sem tako spraskal lak v letu in pol, da je poliranje avto pod NUJNO v planu.
V avtomatski avtopralnici na autocomercu, ki jo nekateri hvalite sem šel dvakrat in bil vsakokrat razočaran - predvsem nad slabo opranim in posušenim avtom za tisto ceno.
V zadnjim nekaj letih mislim, da so v BTC-ju v avtomatski pralnici že vsaj 3x zamenjali krtače, nazadnje - so sedaj prenovili celotno linijo s tem jet stream - karkoli naj bi že to bilo.
Moje izkušnje so zelo dobre, glavne krtače niso vidno spraskale avta - če bi, bi bile rise v vodoravni smeri, vendar ostajajo samo moje od kroženja s tisto krtačo v operi-si-sam pralnici kot že rečeno. Tudi dvojno sušenje je super, všeč mi je, ker ena šopa piha v eno, druga pa v drugo stran, tako da je tudi zadaj avto lepo suh. Tudi feltne se v nobeni pralnici ne svetijo tako kot tu.
Edino kar tudi mene malo motin in skrbi ali je to dobro, so res močni curki vode na začetku in pa krtača za podvozje, ki sicer zelo lepo očisti feltne, vendar nisem prepričan, če je najbolj nežna za lak - vsaj na pogled, na avtu sice rnisem opazil prask.
Dr. jAcKaSS