Nega vozila (znotraj in zunaj), poliranje, zaščita, uporabni nasveti...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Re: Avtopralnica BTC city

Napisal/-a adis Če mar 22, 2012 10:23 am

tomy123 je napisal/-a:avtopralnica btc city to je ena izmed najbolsih avtopralnic dalec naokoli res ti kvalitetno uperejo avto in prau use musice spravijo stran pa se osebje tam je zelo prijazno zato mi je res najbolsa avtopralnica dalec naokoli pa se nove krtace so dobil in so s tekstila tako da ni moznosti da ti popraska avto tako ko eni govorijo.

se gremo hladit v terme za dobre 14 dni.

dr. jAcKaSS
Nov uporabnik

Napisal/-a dr. jAcKaSS Če jul 05, 2012 2:10 am

Jaz sem svojo Astro J sprva pral na autocomercu ali BTC-ju kjer sam pereš in sem tako spraskal lak v letu in pol, da je poliranje avto pod NUJNO v planu.

V avtomatski avtopralnici na autocomercu, ki jo nekateri hvalite sem šel dvakrat in bil vsakokrat razočaran - predvsem nad slabo opranim in posušenim avtom za tisto ceno.

V zadnjim nekaj letih mislim, da so v BTC-ju v avtomatski pralnici že vsaj 3x zamenjali krtače, nazadnje - so sedaj prenovili celotno linijo s tem jet stream - karkoli naj bi že to bilo.

Moje izkušnje so zelo dobre, glavne krtače niso vidno spraskale avta - če bi, bi bile rise v vodoravni smeri, vendar ostajajo samo moje od kroženja s tisto krtačo v operi-si-sam pralnici kot že rečeno. Tudi dvojno sušenje je super, všeč mi je, ker ena šopa piha v eno, druga pa v drugo stran, tako da je tudi zadaj avto lepo suh. Tudi feltne se v nobeni pralnici ne svetijo tako kot tu.

Edino kar tudi mene malo motin in skrbi ali je to dobro, so res močni curki vode na začetku in pa krtača za podvozje, ki sicer zelo lepo očisti feltne, vendar nisem prepričan, če je najbolj nežna za lak - vsaj na pogled, na avtu sice rnisem opazil prask.
Dr. jAcKaSS

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Če jul 05, 2012 8:37 pm

V operi si sam moraš imet sabo svoje vedro in gobo pa si z tem opereš avto,ker tiste njihove krtače ne da so zanič ampak vsak k****n še pod blatniki pere z njimi in so polne peska.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Če jul 05, 2012 8:50 pm

Kaj ne piše v BTCju da je prepovedano tam skakat okrog avta z vedrom in gobo?

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Če jul 05, 2012 8:58 pm

Zato pa jaz perem na Avtotehni,kjer imaš možnost spiranja brez madežev in avto tudi če ga ne obrišeš ni siv tako kot v BTC-ju kjer je voda slabo prečiščena in se krpa kar zatika ko ga brišeš.Pa tudi ko sem še v BTC-ju pral sem vedno mel vedro z mešanico in gobo sabo pa naj mi kdo kaj reče bi ga samo steral.Samo pokazal bi mu krtačo in ga vprašal če on misli da bom jaz z tem avto pral.
Vrni se na Avtokozmetika

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov