To je moja ponudba

ridder je napisal/-a:grahovc tvoje izjave nisem razumel. a si ti tolk boljši, al tok cenejši?
jst sem rekel da ga naredim za 170€. to pa zato, ker sem tolk denarja dal v paste, da bi vsaj nekaj se lahko povrnilo. začetnik ali ne, tehnika gor al dol, važen je rezultat
drugače pa jaz mam uro tm okol 8€, ampak računa nemorem dat :P sry mam pa tut že kr dost referenc
l.p.
grahovc je napisal/-a:ridder je napisal/-a:grahovc tvoje izjave nisem razumel. a si ti tolk boljši, al tok cenejši?
jst sem rekel da ga naredim za 170€. to pa zato, ker sem tolk denarja dal v paste, da bi vsaj nekaj se lahko povrnilo. začetnik ali ne, tehnika gor al dol, važen je rezultat
drugače pa jaz mam uro tm okol 8€, ampak računa nemorem dat :P sry mam pa tut že kr dost referenc
l.p.
kot si rekel.. na koncu je tako važen samo končni rezultat
Pa eno dobronamerno opozorilo.. pazi kaj pišeš glede cen in urnih postavk po forumu. Forum je javen in imaš lahko hitro probleme zaradi tega, kar pa nikakor ni dobro --> Delo brez računa.
ridder je napisal/-a:grahovc je napisal/-a:ridder je napisal/-a:grahovc tvoje izjave nisem razumel. a si ti tolk boljši, al tok cenejši?
l.p.
kot si rekel.. na koncu je tako važen samo končni rezultat
Pa eno dobronamerno opozorilo.. pazi kaj pišeš glede cen in urnih postavk po forumu. Forum je javen in imaš lahko hitro probleme zaradi tega, kar pa nikakor ni dobro --> Delo brez računa.
to je res, ampak je vseeno, če poveš enmu ceno, pa ker se dobro blago samo hvali, je kmalu tudi splošno znana (kar je tudi moj namen). drugače pa je meni čist jasno, da tak uvaljavljen mojster računa vsaj 100€ več kot jaz, ki sem v tem komaj 1 leto, pa se še dokazujem
Ne gre se samo za to...eni mamo firme in mormo plačevat prispevke, dajatve pa vse to (da te ne bo keri ki kaj stisno)...tak da mislim da s totega stališča ti je grahovc napiso pazi kaj pišeš...mene osebno ne moti če poliraš, poliraj kolko češ samo cene nea javno piši ker mamo drugi malenkost drugačne cene da preživimo iz mesca v mesec, ker drugače pride stranka pa bluzi zakaj mamo ceno tolko višjo od ostalih...pa čim več uspeha ti želim in čim več poliranj
@crxdelsol, pojdi en dan do davčne pa malo povprašaj, koliko je vseh prispevkov za enega podjetnika mesečno (ne popoldanca). Potem pa se smej ali pa jokaj.
Kaj je tuki smešno - da se bomo še drugi smejali?
W3s7_S1D3 je napisal/-a:Enostavno ne morem biti tiho pri takih izjavah, ki so tipične za nekatere osebke. Vsem se zdi delovna ura draga, ne vidijo pa ozadja, ki čaka lastnika (samostojnega) podjetja. To je davek, so prispevki, obvezne članarite raznim zbornicam, pa seveda pokojnina, kakšno zavarovanje odgovornosti, stroji, material in na koncu seveda, tudi da imaš nekaj od tega. Po možnosti, ti pride mož še na dom delat, ali pa ponudi nadomestek.
Pa da se spet spotaknem ob nekatere samoumevne stvari. Mehanik ima recimo uro nekaj čez €20, pa se vsi bunijo kako je draga. Ne vidijo pa recimo, da en frizer uštima frizuro v dobri uri (rečimo ženski) in nese od €70 dalje. S tem da frizuro boš šel/šla štimat spet naslednji mesec ali pa dva, avto pa po možnost šele čez leto. Pa mi sedaj povej kdo je dražji?
@crxdelsol, pojdi en dan do davčne pa malo povprašaj, koliko je vseh prispevkov za enega podjetnika mesečno (ne popoldanca). Potem pa se smej ali pa jokaj.
Se oproščam vsem za smetenje teme, ampak se parv nisem upal zadržat.
Nixxon je napisal/-a:Mislim da si zgrešil s konceptom zakaj naj ne piše o zneskih.
Pa ne zaradi tega koliko ostali računajo ali pa da bi morali samo tisti s firmami pisati, ampak zato, ker te lahko na tak način en dan kak državni organ pojaha da se greš delo na črno, davčne utaje ali hujšega. In tam niso zneski kot za napačno parkiranje ampak so lahko taki da glava boli. Ali celo rit, če moraš u čuzo zaradi tega.
crxdelsol je napisal/-a:Ne gre se samo za to...eni mamo firme in mormo plačevat prispevke, dajatve pa vse to (da te ne bo keri ki kaj stisno)...tak da mislim da s totega stališča ti je grahovc napiso pazi kaj pišeš...mene osebno ne moti če poliraš, poliraj kolko češ samo cene nea javno piši ker mamo drugi malenkost drugačne cene da preživimo iz mesca v mesec, ker drugače pride stranka pa bluzi zakaj mamo ceno tolko višjo od ostalih...pa čim več uspeha ti želim in čim več poliranj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()