MaLiNoVc je napisal/-a:Zunaj 2x-3x na teden, znotraj pa 1x na 14dni
Bucko99 je napisal/-a:MaLiNoVc je napisal/-a:Zunaj 2x-3x na teden, znotraj pa 1x na 14dni
Kaj offroad voziš 2-3 x na teden ?
Bucko99 je napisal/-a:MaLiNoVc je napisal/-a:Zunaj 2x-3x na teden, znotraj pa 1x na 14dni
106 je napisal/-a:ps:me prav zanima kako mate doma v stanovanju tisti ,ko čistite 3x na leto!
106 je napisal/-a:Jaz ga v wapom vsaki tedn potegnem malo v kompletu pa ga čistim vsake 14dni.
ps:me prav zanima kako mate doma v stanovanju tisti ,ko čistite 3x na leto!
lancia hf je napisal/-a:Bucko99 je napisal/-a:MaLiNoVc je napisal/-a:Zunaj 2x-3x na teden, znotraj pa 1x na 14dni
Bolj me zanima kašen "svinjak" morejo nekateri delati v avtu, da ga znotraj glancajo 1X tedensko ali 1X na 14 dni
Jaz ga dostikrat ne umažem znotraj niti v dveh mesecih in tudi prah se mi ne nabere na armaturi.
tad23 je napisal/-a:106 je napisal/-a:Jaz ga v wapom vsaki tedn potegnem malo v kompletu pa ga čistim vsake 14dni.
ps:me prav zanima kako mate doma v stanovanju tisti ,ko čistite 3x na leto!
A če perem avto parkrat na leto pomeni, da tud hišo samo tolkrat čistim?
Čakam da nekdo napiše še, da kdor nima čistega avta, da se tudi npr. ne tušira itd. mislim halo![]()
Pejte raje s punco na kakšen izlet, s kolegi na pivo, kakšen krog s kolesom...kot pa da vsake 2 dni glancate tisto tono pleha po 2 uri na dan
fantom je napisal/-a:še ena debata ki se je sprelevila v eno obično zmerjanje. ljubitelji avtomobilizma dajmo dojet da nismo vsi enaki, da ni smrtni greh če ima kdo umazan avto in da zaradi tega še ni grešnik in nevem kaj še.... če bi vsi tako lepo skrbel za babe doma kot za svoje jeklene konjičke nevem če bi blo tolk "družinskih tragedij in pd."....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov