_BaNaNa_ je napisal/-a:pač,če sem že tak v formi in sem prebrala skoraj celo temo , bom pa še vprašala![]()
![]()
očitno je da sem ženska in imam rada čist avto.pa me zanima, jaz ga operem pa pobrišem pa to sranje...pole pa je kr govora o teh voskih pa to...jaz bi ga tut voskala, pa nevem kako,s čim...skratka ne vem nič o temops:
...pa bi prosla,če bi mi malce razložli, bi bila zelo hvaležna
![]()
![]()
_BaNaNa_ je napisal/-a:mega..vse razumem...no zdej pa še glede poliranja...jaz to tak nebi sama delala, pa sem že spraševala malo okol pa majo cene tam od 50 pa do 200 eur..pač moj avtek ma kr že naj praskic pač takih ne ravno globokih, pač za spolirat pa to....kake so pa tak povprečne cene da ti eden avto res kr fajn spolira??...pole ko bom mela spoliranega, pole pa vosek pač nanesem pač tak ko se ga uporablja?'..kaj pa potem,a gre vosek kr sam dol,al ga moreš kak dol spravljat??...
še enkrat hvala,da si vzamete čas in mi odgovorite![]()
![]()
lenivec je napisal/-a:znaš angleško?
če znaš pokukaj malo na to stran
http://paintcarendetailing.com
maš navodila, teste postopke itd itd itd
_BaNaNa_ je napisal/-a:torej je bolš, da če dam avto spolirat ga dam nekomu,ki res ve kaj dela in se dejansko celo življenje s tem ukvarja, kot pa nekomu ki je šel na en tečaj in zdej polira avte za mali denar?...ker sem pač študentka, mi denar ne priteka redno..kak pa je finta, to da ga moreš pole prav prat? kako??...ma ja no,sem še začetnica in vedno sem bila ljubiteljica lepih avtov
![]()
_BaNaNa_ je napisal/-a:pač,če sem že tak v formi in sem prebrala skoraj celo temo , bom pa še vprašala![]()
![]()
očitno je da sem ženska in imam rada čist avto.pa me zanima, jaz ga operem pa pobrišem pa to sranje...pole pa je kr govora o teh voskih pa to...jaz bi ga tut voskala, pa nevem kako,s čim...skratka ne vem nič o temops:
...pa bi prosla,če bi mi malce razložli, bi bila zelo hvaležna
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost