Smešno gor ali dol. Nisem bil samo jaz navdušen, ampak tudi moji kolegi (eden vozi Audi-ja, drugi je pa na BMW-jih) s katerimi smo naredili nekaj kilometrov. Smo avtomobilski navdušenci in radi stvari preprobamo (to ni samo do konca gas in koliko potegne).

In dejstvo je, da sem se prvič vozil v enoprostorcu ter bil fasciniran, ker ni bilo tako, kot sem si predstavljal, da bo. To ni nobena reklama za nikogar, ker nisem nikjer nič omenil. Rad pa povdarim stvari katere se meni osebno zdijo dobre. Nimam izpita 5 let in v življenju nisem vozil samo 5 avtomobilo in naredil samo 200.000km. Opisal zgolj avtomobil, kakor smo ga videli skozi naše oči, ki vozimo le stare kante. Če so pa pri oplu naredili dober avto in je mene navdušil, pa ne morem pomagat. Pa ni važno, ali je to VW, Audi, Ferrari, Fiat ali Opel. Jaz nisem zategnjene v eno znamko in ni nobene preobrazbe. Važno je, da te pripelje iz točke A v točko B s čim manj stroški, pa je lahko tudi le FIČO. Pa, ko sem omenil, da bi rabil spremeniti podpis. Imel sem v mislih tole slikco, katera je tudi dvignila veliko prahu pred desetletjem. Ko so bile neke hude vojne med TDI-ji in 1.8T mašinami.

Pa tisti, ko me poznajo, jim je bilo smešno, ker vse stvari ko sem jih jaz delal, je bilo vse iz vidika zajebancije. Sam eni so nažalost vzeli vse smrtno resno.

In sedaj jo bo treba zamenjat, ker sem vozil dizla in sem se pregrešil

Sicer ni bil TDI je bil pa CDTI. Če te pa motijo stvari, sebi naredi uslugo in preskoči mojo temo.