je res,da mam dokaj star avto (golfa letnik 01) samo je odznotraj ful lepo vzdrževan(razen popackanih sedežev od otrok, kar pa sem že porihtala s peno za čiščenje

), samo odzunaj je pa malo risast,pač tisti risi pri kljuki pa na strehi ko so stvari ddajal gor,pač take vsakdanje stvari

..globokih risov nima veliko kvečjemu kakšna 2 pa še tista nista tak zlo velika...pač avto je metalik črne barve pa se risi šekr fejst vidijo, zato bi se jih rada znebila... verjetno bom malo še šparala pa bom dala profesionalno spolirat, mamo tle v bližini res enga profesionalca, pa glede na to da neki pravite o 500E za poliranje se mi 200E ne zdi tak drastična vsota

...voskala bom pa potem sama doma, to si pač drznem, medtem ko poliranja se nebi lotla, ker pač se mi zdi bolje da dam nekomu, ki to res zna
po tem poliranju pač itak pride še redno vzdrževanje in take fore, to bomo pa itak porihtali, če se že enkrat lotim,se bom lotla tak ko se more
hvala za odgovore

se je dobro malo izobraževat na vseh področjih
no, tej mi pa povejte še kateri vosek ne najboljši, pač tak rečmo tak katerega cena je v mejah normale