Tole je tut še iz davnega leta 2012, nič posebnega ubistvu, ampak se mi ravno da s slikami ukvarjat

Avto je od očeta, za sabo ma 370.000km, se uporablja tut v službene namene zato je v katastrofalnem stanju, slike od notranjosti priložim ko jih najdem. Je rekel fotr nej ga samo operem, ampak sem ga mal osvežil, sem imel časa na pretek, škodvat ne more

Avto sem prvo polil z APC od Autobrite-a citrus wash, ker je bil katastrofalen, nato se lotil kolotek, platišč, pnevmatik, prav tako z APC, in kislinskim APC od csf, opral avto z navadnim avtošamponom, šel v detajle s čopičem...ker se je prav čutila svinjarija v laku, sem nato celoten avto obdelal z wolf dei. in wolfovim plastelinom, in še enkrat opral, da je bilo vsaj kolikor toliko normalno stanje. po pranju sem z autobrite euphorio obdelal pragove, čez celoten avto(tudi stekla in platišča) pa nanesel CG blacklight, ker karkoli drugega bi dajal gor bi si velik minus delal, ker sem vedel da bo avto čez nekaj dni spet katastrofalen. plastične dele in tesnila z CSF gelom za plastike(odličen), pnevmatike prav tako s CSF premazom.
se opravičujem če so prevelike slike, ampak sem samo kopiral url naslove da nisem ponovno slik nalagal