Opral, splastelinu, spoliru z Menzerna 3500, prebrisu s TAC oil zero in nanesu zaščito (na voznikovo polovico TAC moonlight in na sopotnikovo Gyeon Cancoat).
Kot že rečeno Cancoat še zmeri funkcionira. Moonlight tud še sicer drži ampak kljub ponovnemu nanosu teden al dva kasneje (ne spomnem se čist točn) je vseeno slabši kot Cancoat.
Kasneje sem se tud mal pozanimu in Cancoat rabi vsaj 2ure sušenja, Moonlight vsaj 4. Mogoče me je mal zjeb...lo vreme novembra in se je rosa začela nabirati na zgornjih delih avta kjer je tudi Moonlight kasneje fail-u. Takrat se je tud na polno začela kurilna sezona in avto je bil prekrit s pepelom, ne vem pa če je to kej vplival ali ne. Pa dež je presenetu pa take pa to...to je prekletstvo detailerja brez garaže

Uglavnem da ne bom v prazno lapal je tle en video, ki sem ga takrat posnel po 1 tednu. Mišljen je bil kot en long term test pa kasneje nisem nč updatal ampak prikaže pa težave glih tako:
https://www.youtube.com/watch?v=fho67cwOoxo
Mam še en video v SLO. Čim se na youtube naloži javim. Tam je še posnetek o testnem panelu po 5 tednih.