Evo, kot obljubljeno dodajam še končne slike audija ki sem ga delal za vikend.
Ob prihodu je bil avto zelo očitno zanemarjen, kot že povedano zaradi pomanjkanja časa za vzdrževanje, lastnik je želel osvežitev, ker ga bo mogoče prodal, ker pa še ni bil čisto prepričan v prodajo, smo seveda mogli naredit najboljše kar se da iz avta, da bo imel lepo urejen avto če ga bo obdržal zase.
Preden sem sploh začel prati avto sem ga temeljito namočil v Autobrite briteclean x101 in spral da je šla večja umazanija dol, potem se se lotil felten z istim čistilom in pa sto različnimi krtačkami, malo sem tudi improviziral z kislinskimi čistili, ker je bilo res zažrto vse.
za pranje sem uporabil optimum car wash šampon, po pranju avto splastelinal(slike zgoraj kažejo na ogromno količino umazanije v laku), vse detajle opral, kot tudi pnevmatike, koloteke, pragove, ni da ni, motornega prostora nisem čistil na željo stranke.
Notranjost se je očistila z autobrite fab-om, vse plastike so bile premazane z autobrite pink sheen premazom, usnje z wolfs leather revival. odstranilo se je tudi vinjeto in očistilo stekla v notranjosti, presesalo se je vsak kotiček, ker se je umazanija zažrla res povsod.
kar se tile zunanjosti, sem se po pranju lotil poliranja. zaželjeno je bilo poliranje posameznih prask(ki so bile ubistvu pregloboke) in pa za povrnitev sijaja, ampak ker letos še nisem veliko poliral, in ker sem imel avto od petka do pondelejka...sem se ga lotil z menzerno 400 in pa CSF cutting padom, zatem pa z menzerno 3.02 in pa power finish na zeleni hexlogic gobici, na koncu pa še z chemical guys gloswork glazeom, in pa dva sloja autofinnesse power seala. stekla so bila premazan z nanoskin rainom tudi dva sloja, feltne z autofinesse rim mint sealantom, dva sloja. pnevmatike z armorral tyre gelom.spolirale so se normalno tudi luči, les v notranjosti, in pragovi.
popikali so se tudi kamenčki z originalno barvo, nekaj manjših je ostalo, pač poskušal sem izvleči najbolje kar se da za ceno ki je bila dogovorjena.
tukaj so pa slike, prve so pred nanosom dejanske zaščite, potem notranjost, in zunanjost pred prevzemom stranke. vreme je bilo toplo hladno, svetloba idealna, ampak škoda ker nimam na razpolago boljšega fotoaparata. nekaj prask je ostalo, ampak stranka vseeno več kot navdušena.

notranjost, tepih na voznikovi strani potreben zamenjave

končne slike

p.s. tisti ki radi vidite v moji temi kakšno mrcino, polno obljub pada za neke makine, upam da čimprej pridejo naokol