Nega vozila (znotraj in zunaj), poliranje, zaščita, uporabni nasveti...

[Iztok]
Novinec

Napisal/-a [Iztok] To jul 14, 2009 12:17 pm

hm kaj pa tista polirka v bauhausu od alpha tools, ker se odločam, med tole v interdiskontu in tisto alphatools kot jo ima lenivec?

Manfred
Novinec

Napisal/-a Manfred To jul 14, 2009 12:23 pm

[quote="[Iztok]"]hm kaj pa tista polirka v bauhausu od alpha tools, ker se odločam, med tole v interdiskontu in tisto alphatools kot jo ima lenivec?[/quote]

Popolnoma identično tukaj :lol:

Uporabniški avatar
Scremer
Novinec

Napisal/-a Scremer Sr jul 15, 2009 11:39 am

[Iztok] je napisal/-a:hm kaj pa tista polirka v bauhausu od alpha tools, ker se odločam, med tole v interdiskontu in tisto alphatools kot jo ima lenivec?

Mislim, da neke razlike ni znajo pa imet pri trgovcih kot je baumax, bauhaus in podobni, smešno dolge garancije (5 let) in se ti mogoče že zaradi tega bolj splača vzet.

Karneki je napisal/-a:Ker se mi ne da brat cele teme da bi ugotovil če ste kje pisali o čiščenju
litih platišč. Kakšno čistilo uporabljate za lita platišča? Da očistiš kar se da najbolje.
Hvala za odgovore.

Bilberry Wheel Cleaner od ValetProja in APC od Meguiarsa.

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Sr jul 15, 2009 7:34 pm

kje se kupi to od meguiarsa? Cena?

Uporabniški avatar
grahovc
Uporabnik

Kraj: notranjska

Napisal/-a grahovc Sr jul 15, 2009 7:39 pm

£13.95 (FUNTI!) plus poštnina iz UK.
v Sloveniji verjetno nekajkrat dražje.
Embalaža je 3,8l Litra.

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Sr jul 15, 2009 7:40 pm

fak, drago....

Miholl84
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Miholl84 Sr jul 15, 2009 7:49 pm

Stari to je ugodno - zelo ugodno... (slabi 4 litri za okol 20-25 eur - če računaš še poštnino)
C u O r E S p O r T i V o

Uporabniški avatar
grahovc
Uporabnik

Napisal/-a grahovc Sr jul 15, 2009 7:50 pm

s tem da se redči ponavadi 1:4 .. oz po želji.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če jul 16, 2009 6:03 pm

No danes sem se malo poigral in nanesel en sloj voska meg. M16 in nastalo je tole :)
http://www.youtube.com/watch?v=fX6rzmt8PEc
http://www.youtube.com/watch?v=amgvE8WT0cU
http://www.youtube.com/watch?v=Cm0_Ih3_218
Zadnjič spremenil seat, dne Če jul 16, 2009 6:37 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Če jul 16, 2009 6:34 pm

seat je napisal/-a:No danes sem se malo poigral in nanesel en sloj voska meg. M16 in nastalo je tole :)
http://www.youtube.com/watch?v=fX6rzmt8PEc
http://www.youtube.com/watch?v=amgvE8WT0cU

brez zamere, samo za moje pojme premalo vode "zdrsi"

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če jul 16, 2009 6:39 pm

Ja ampak za enkratni nanos na roke brez predhodnjega poliranja je za moje pojme zadovoljivo.Če bi bila pred voskanjem površina še polirana bi bla zadeva povsem drugačna in bi velik več vode odteklo.Za sam vosek brez poliranja pa je tole kr vredu.Za poliranje smo pa tko dogovorjeni z profijem tko,da itaq morm ta vosek enkrt porabit :)

No na tem je malo bolje videt.Naj strokovnjaki povedu,če je samo za vosek brez predhodnjega poliranja tole spodobno za silo.
http://www.youtube.com/watch?v=iCmoPhosqAI
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Scremer
Novinec

Napisal/-a Scremer Če jul 16, 2009 7:51 pm

Seat okej je... Jaz komentarja zgoraj ne bi jemal resno.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Če jul 16, 2009 7:56 pm

Scremer hvala no neki tazga sem rabu.
No vsekakor je tole za moje pojme za vsega 2 uri dela kr zadovoljiv rezultat.Vsekakor boljše kot nič :)

Uporabniški avatar
grahovc
Uporabnik

Napisal/-a grahovc Če jul 16, 2009 9:12 pm

dobro ti tole "odteka" :D
vsekakor zadovoljivo če ne boljše 8)

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Če jul 16, 2009 9:41 pm

Scremer je napisal/-a:Seat okej je... Jaz komentarja zgoraj ne bi jemal resno.

nisem mislil nič slabega samo sodeč po filckih na netu in po lastnih izkušnjah pravim, da lahko še bolje odteka ;)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe jul 17, 2009 6:00 am

lenivec je napisal/-a:odv je kak polivaš. ponavadi se na filmčkih vsak potrudi da produkt pokaže v najbolši luči. tu je pa polival "krnekaj". če bi dal lepo počasn nerazpršen curek, bi zadaj tut ostala suha površina. tak pa če okoli prši kapljice ostanejo

No in kako bi po tvoje moral jas polivat,da nebi blo "krnekaj" dej mi mal definirej pa bom poskusil še enkrt.

Uporabniški avatar
csf
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a csf Pe jul 17, 2009 11:19 am

@seat

Voda odteka zelo dobro, kolko nanosov si že nanesel ?

#16 od Megsa je dober ampak ko enkrat probaš vosek s 50%+ carnube bi najraje vse druge voske vrgel v smeti :P
EAT-SLEEP-DETAIL

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe jul 17, 2009 12:53 pm

csf nanesu sem en sloj tega voska na steklih je pa rain-x.Imel sem pa že prej gor taisti vosek ampak je med nanosoma minilo malce več kot 2 mesca.
ponavadi voskam z tem voskom enkrat na 2-3 mesece pač ko efekt pojenja si vzamem en dan časa pa zadevo povoskam.Sej,če bom mel danes čas se oglasim pri tebi pa zadevo bolj podrobno pogledamo.Kot sem reku lak imam solidno ohranjen pač motijo me hologrami in pa sprednja havba,ki se ji pikice ža popravil le za zbrusit in za spolirat je.
Vrni se na Avtokozmetika

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 2 gostov