pavlich je napisal/-a:ja res škoda da ni usnje notr, ker tole se prehitr umaže pa še ne zgleda v takem lepem avtu navadni zici
sasocar123 je napisal/-a: Samo kašne ima pa sedeže notri tale petica.. Za zjokat
evilfury je napisal/-a:Nekaj me zanima ker vidim da si strokovnjak ne tem področju. Bi se dalo to popravit kar je na volanu ali ne? Je pa to od dežja, ker sem enkrat pustil šipo odprto zunaj pa dež kar ga je šlo dol...![]()
Je pa to guma ali pa usnje nisem čisto prepričan.
Hvala za morebiten odgovor pa oprosti, ker sem kar v tvojo temo nalimal to sliko.
Blink-182- je napisal/-a:Fajn tole delaš![]()
Bom mal jasnoviden pa napovedal da te v garaži čaka opel zafira
gecco je napisal/-a:Ali je možno kako 'obnoviti' usnjene črne sedeže...ni da so znucani, samo precej imajo 'gub' kjer se je barva malo zgubila. V mislih imam kakšno pasto ali premaz ki bi povrnila črn videz in se seveda ne poznana na obleki ko bi šel iz avta
Nekako tako izgledajo sedeži kot bočne opore na spodnji sliki (za predstavo stanja, ni dejanska slika)...
)X-Hair je napisal/-a:Čistil sem pisarniški stol pred hišo. Mate kakšen lep, prefinjen, vljuden odgovor, ko pride firbec in reče, da to pa ni dobro. Da je spužva spodaj, a se bo sploh posušilo, to bo sam še plesen udarila.![]()
Lepe modele maš za rihtat.Zakon. Jaz komaj čakam, da dobim kakšno petardo. Dosedaj le limuzine, če že pride kaj bolj visoko cenovnega.
LaMike je napisal/-a:Gecco: Poškodovano usnje se zbrusi, zlepi in prebarva. Veliko dela, drag material, rezultat pa sedeži, ko novi.
Gyga je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:Gecco: Poškodovano usnje se zbrusi, zlepi in prebarva. Veliko dela, drag material, rezultat pa sedeži, ko novi.
Me prav zanima, če bi @bunny01 znal odšiti stari in prišiti nov del usnja...
@pavlich torba je res nora.
pavlich je napisal/-a:
evo drugač pa opel zafira je zaključena, naredil kar se je dal naredit, mogoče kakšno fotko prilepim, nisem prav velik slikal ker se utapljam v delu, bo pa spet vikend projekt zanimiv:)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov