pavlich je napisal/-a:žal ne popravljam usnja, v kolikor si zainteresiran za poliranje ali čiščenje mi pa lahko napišeš kakšne imaš želje na zasebno sporočilo:)
pavlich je napisal/-a:
EX-B je napisal/-a:pavlich je napisal/-a:
pavlich: kako je svet majhen, koncno sem zasel se malo v ta del foruma, ker bom iskal nekoga ki je zadosti v moji blizini, da mi bo zrihtal avto po dolgem casu. In koga najdem? Cloveka ki pere vsem nasim sefom avteNo, v kratkem bom na moji rdeci Grdobi (na sliki R8ke v ozadju) menjal sprednji odbijac (polomljeni nosilci) in popravil barvo na havbi od kamenckov in saniral se par koncev kjer je zacela rja udarjat cez barvo, potem pa pride v konkretno obdelavo in zascito k tebi. Upam samo, da me ne bos ubil ko bos moral spravljat dol vse one fleke od cebeljega dreka :P
EX-B je napisal/-a:Definitivno so lepo zrihtani avti! Za cebele bom pa kar lepo ponjavo nabavil da bom avto pokrival potem ko bo zrihtan, kar je prevec je pa prevec.. Tega hudica je tolk tezko dol spravit.. Bova se pogovarjala enkrat po poletju ko bom porihtal vse ostalo na Grdobi (nove feltne, gewinde, nov odbijac, porihtana rja in pikce od kamenja), do takrat pa keep up the good work!
Gyga je napisal/-a:Lepo kot vedno.
Edina kritika z moje strani je kvaliteta slik. Pri dobro ohranjeni notranjosti se skoraj, da ne vidi razlike.
Lahko malo komentiraš tale csf premaz za plastike?
Kakšna je ta bmw krema za notranjost v primerjavi z ostalimi produkti?
Lep avtič!
Blink-182- je napisal/-a:Všeč so mi tvoje predstavitve, fajn slikaš vse detajle, jaz to vedno pozabim, če ne prej pa potem![]()
Sicer pa lepo narejeno, kot vedno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost