Med prvomajskimi prazniki sem v delo dobil dokaj zdelanega subaruja. želja stranke je bila povrnitev celega avta nazaj na črno barvo, in pa s havbo ki je bila še zdaj nevem od česa tako zdelana , naredit kar se pač da. zbrusil in spoliral sem na hitro še luči in ga malo očedil znotraj.
po standarndem pranju pred poliranjem sem za korekcijo uporabil zeleno cg hexlogic gobico, z kančkom menzerne pf2500 in power finish, na havbo sem dal vse kar sem mel v garaži, na koncu pa 4 sloje cherry glaze-a, čez celoten avto tudi cherry glaze na finish gobici, dva sloja autofinesse power seala, na fletne autofinesse mint, stekla nanoskin rain, plastike in tesnila csf premaz za plastike(nekje dobro vidna razlika 50/50.
ker je vmes več ali manj skos deževalo, tako na dan ko sem avto dobil, vmes ko sem ga delal, in praktično še ob prevzemu stranke, nisem veliko slikal, slike so večinoma nastale v 10min ko sem avto končal, in ravno pred prevzemom

na havbi je sicer ostalo še malo tega sranja, ampak vidno le pod pravim kotom od blizu, tako da je bil lastnik zelo zadovoljen, ko je speljal se je pa ulilo kot iz škafa, tako da je imel takoj šanso videti kako odtekajo kapljice

delal sem okoli 25 ur, od tega če rečem 5 ur samo havbo sem malo rekel :