ghandaed je napisal/-a:Imam pa še jaz eno vprašanje - in sicer katera politura, vosek, sealant je najprimernejša za hitro obdelavo. Recimo za kakšen show ali prodajo avta, toliko da prekrije te ta najmanjše praskice in holograme ter da lep sijaj. Obstojnost je tukaj manj pomembna, bolj pa je vprašanje enostavnosti in hitrosti priprave avta.![]()
Se spomnem nekaj časa nazaj je bilo govora o nekih "robčkih", ki so lepo prekrili recimo praske z avtopralnic in morebiti ta komplet sprejev za suho čiščenje. Ta bi naj dal tudi precej lep sijaj na koncu - če "opereš" s tem bolj ali manj čist avto in ne povzročiš dodatnih poškodb.
Manfred je napisal/-a:Ja tudi meni se zdi, da to ni anlternativa normalnemu pranju !
Da izkoristim priliko in vprašam, ali se kje v SLO da kupin Menzerna izdelke ?
LP
grahovc je napisal/-a:Manfred je napisal/-a:Ja tudi meni se zdi, da to ni anlternativa normalnemu pranju !
LP
da,
trži jih SILCO pod svojo blagovno znamko, jih tudi sam uporabljam in so izredno kvalitetne ter ugodne 1l paste cca 20€ (odvisno katere).
Če hočeš pa prav menzerna moraš pa v tujino, oz obrni se na csf-ja, ki bi ti znal pomagat.
Lp
Miholl84 je napisal/-a:grahovc je napisal/-a:Manfred je napisal/-a:Ja tudi meni se zdi, da to ni anlternativa normalnemu pranju !
LP
da,
trži jih SILCO pod svojo blagovno znamko, jih tudi sam uporabljam in so izredno kvalitetne ter ugodne 1l paste cca 20€ (odvisno katere).
Če hočeš pa prav menzerna moraš pa v tujino, oz obrni se na csf-ja, ki bi ti znal pomagat.
Lp
To se je govorilo ampak baje ni res,vec bo znal povedat eden od uporabnikov tu gor,ce bo sam zelel...
Miholl84 je napisal/-a:grahovc je napisal/-a:Manfred je napisal/-a:Ja tudi meni se zdi, da to ni anlternativa normalnemu pranju !
LP
da,
Lp
To se je govorilo ampak baje ni res,vec bo znal povedat eden od uporabnikov tu gor,ce bo sam zelel...
4vale6 je napisal/-a:Živjo! Zanima me katero sredstvo za "hitro" ročno poliranje priporočate, imam nekaj prask od pranja po avtomobilu pa me zanima kaj naj kupim? Zenkrat sm na bencinski ogledoval sonax izdelke bo to uredu? Hvala in lp!
REPLICA je napisal/-a:Kot popolneg nevedneža me zanima, zakaj ponekod piše polirna pasta ponekod pa poliatura? Poliatura je kolikor vidim v tekoči obliki? Kaj je prava razlika?
Pred dnevi sem avto bele barve prvič spoliral s ARMOUR ALL HI-SHINE SOFT PASTE WAX in sem zelo zadovoljen, sedaj pa me zanima še kateri vosek naj uporabim na to? Turtle Wax, to je vosek ali polirna pasta? Mogoče Sonaxov vosek?
Razumite, da prvič delam in ne iščem še profesionalnih stvari, pride pa tudi to kasneje z nakupom stroja za poliranje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov