budweiser je napisal/-a:na testno vožnjo si ga peljal?![]()
sam pazi, da si ne zgodi kaj podobnega kot temu modelu![]()
- link -> http://www.gtspirit.com/2013/05/26/car- ... 58-italia/
pinny je napisal/-a:kolkrat ti je pa med pranjem pršlo?![]()
pavlich je napisal/-a:no vsaj nekdo je opazil:)
imel sem eno okroglo uro da sem zrihtal avto, pac sej umazan ni bil sam se zmeraj samo ciscenje platics, mrcesa, pranje, susenje, stekla, sesanje, armatura , pnevmatike in na koncu quick detailer in pa spihavanje zadnjih kapljic vzame toliko casa da veliko ne preostane.
to poskusam svojim strankam in tistim ki spremljajo moje delo tako in drugace tudi nekako dopovedat, da dodatne stvari vzamejo dodaten cas, kakor naprimer rocno poliranje 4 izpuhov( sploh pa umazanih) je kar postopek( sploh pri takij avtih ki pac mora biti v nulo), odstranjevanke zracne rje npr. razmascevanje tecajev in detajlno ciscenje pragov, mazanje vseh plastik, pranje motorja, mazanje kolotek,..itd. to so vse stvari ki NISO samoumevne ko ti nekdo rece ma neki zrihti , pac spucej notr pa uzun, cimboljs pa cimhitrejs. seveda se ( pa verjetno ne samo jst) trudm vedno izvlect najboljs iz dane situacije ( kok casa porabis, kolko denarja dobis zato, in seveda najbolj pomemben faktor v kaksnem stanju je avto), ampak vcasih pac ne mors vsega nardit:) ce pa kdo pripelje avto za 5 dni, pa da kaj ni zrihtan pa lahko malo pojamra, ampak se mi to se ni zgodilo.
bi pa res z veseljem tegale ferarija dobil v roke vsaj za dva dni ker sem opazil precej stvari ki bi se jih lahko se naredilo:)
pinny je napisal/-a:Tale porš je mogu pa dolg nekje zunaj na soncu stat, da je ves sijaj zgubu.
Me pa še nekej zanima, a maš ti to za vsako barvo avta tud rokavice v isti barvi al kako?
solarij je napisal/-a:Super. A zdej si pa na Poršeje prešaltal
pinny je napisal/-a:ti si ena cela wish lista, verjetn mel kr mokre sanje jle?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost