jure1981 je napisal/-a:na mojem avtu iz neznanega razloga ne zdrzi skoraj nobena zascita)
To sem tudi jaz opazil na domačih avtih

Veš kako pravijo..."kovačeva kobila je vedno bosa"

jure1981 je napisal/-a:na mojem avtu iz neznanega razloga ne zdrzi skoraj nobena zascita)
peroRS je napisal/-a:jure1981 je napisal/-a:na mojem avtu iz neznanega razloga ne zdrzi skoraj nobena zascita)
To sem tudi jaz opazil na domačih avtih![]()
Veš kako pravijo..."kovačeva kobila je vedno bosa"![]()
jure1981 je napisal/-a:in pa se en teaser....
Wolf HardBody... avtomobil spoliran, 2xIPA, 2nanosa Wolf HardBody, 4ure med nanosoma, 24ur "zorenja"...
http://www.youtube.com/watch?v=wgFqX2Ccogc&feature=plcp
Gyga je napisal/-a:Dajta kakšno primerjavo napisat v primerjavi z Body wrapom. Oba sta preizkusila tako BW kot HB...
jure1981 je napisal/-a:Gyga je napisal/-a:Dajta kakšno primerjavo napisat v primerjavi z Body wrapom. Oba sta preizkusila tako BW kot HB...
za nanasanje in obdelava menim, da sta si preceje "blizu"... imel sem samo malo problemov z brisanjem.. predlagam cimtanjsi nanos. kako se HB obnese pri pranju ali po vec mesecih..pa se sledi
tomazic je napisal/-a:No, pa da še tuki mal opevam Jureta!
Kot sem pričakoval, je svojo "nalogo" opravil z odliko, čeprav mu je baje tisti tedn zmanjkovalo časa!![]()
Avto je dejansko kot nov, skoraj!![]()
Potrudil se je še z retuširanjem useh pikic od kamenčkou, zelo lepo saniral tisti ris po levem boku, motorni prostor je zdej čist in svetleč k ena operacijska soba!škoda, k je pozabil poslikat! :P No, to je bla pa tudi edina minus točka!
Hvala Jure!
jure1981 je napisal/-a:hvala
jozepin1 je napisal/-a:jure1981 je napisal/-a:hvala
Pozdravljen Jure ti si res car za te stvari.![]()
Mam jas tudi en velik problem mam ris na avtu,čez cele zadnje desne vrate.Mam pa Brlingota starega 2.leti.A je kaka varjanta da bi ti ga pripeljal in da vidiš če se to da spolirat......Zanima me iz kot si da bi se oglasil pri tebi jas sem namreč iz Velenja.dej sporoči mi na mejl.Lepo prosim. joze.pinter@amis.net. Lep pozdrav Jože
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov