Zodd je napisal/-a:doma imamo:
birba parni čistilec za 2000 euro
in en HUD vodni sesalec čistilec za 2800 euro
spucam 1x na mesec 2 avtomobila brez napora in čistil vrhunsko
Tud vrhunska cena

cobra11 je napisal/-a:Fantje dajte mi povedat glede tega ciscenja.. Imam dokaj usrane sedeze,strop,tapeta ob straneh.. Vglavnem rad bi da se notranjost zopet sveti kot pri novem
Koliko je za to treba odstet in kje v posavju oz okolica brežice-krško imajo kakšno takšno čistilnico?
north789 je napisal/-a:Zodd je napisal/-a:doma imamo:
birba parni čistilec za 2000 euro
in en HUD vodni sesalec čistilec za 2800 euro
spucam 1x na mesec 2 avtomobila brez napora in čistil vrhunsko
Tud vrhunska cena![]()
![]()
Dj Big je napisal/-a:Jaz sem danes šel v Top Finish in se pozanimal za cene čiščenje avtomobila in se mi zdi melo drago. Zdej me zanimajo vaša mnenja. Gre se za vozilo golf 5, in cena za globinsko čiščenje je cca. 230€ zdej sm pozabu točno kkšn evro dol al pa gor. Pa za poliranje 414 € točnoJe pa res da so meli not v delavnici ferarri-ja f430 pa jaguarja xf in lexus gs hybrid
http://www.topfinish.si/main.php
Je pa res da imajo 3 pakete poliranja.
1. Paket se imenuje Bronasti paket in je samo pač poliranje in zaščita cena:150€ približno
2. Paket se imenuje Srebrni paket in je poliranje in delno odstranjevanje prask: in je okoli 250€
3. Paket se pa imenuje Zlati paket in je poliranje in odstranjevanje prask cena:414€
montezemolo je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:Jaz sem danes šel v Top Finish in se pozanimal za cene čiščenje avtomobila in se mi zdi melo drago. Zdej me zanimajo vaša mnenja. Gre se za vozilo golf 5, in cena za globinsko čiščenje je cca. 230€ zdej sm pozabu točno kkšn evro dol al pa gor. Pa za poliranje 414 € točnoJe pa res da so meli not v delavnici ferarri-ja f430 pa jaguarja xf in lexus gs hybrid
1. Paket se imenuje Bronasti paket in je samo pač poliranje in zaščita cena:150€ približno
2. Paket se imenuje Srebrni paket in je poliranje in delno odstranjevanje prask: in je okoli 250€
3. Paket se pa imenuje Zlati paket in je poliranje in odstranjevanje prask cena:414€
pelji ga rajši v avtopralnico raca (domžale ali mengeš, pridejo ti ga pa tudi iskat če nimaš cajta). stane 130 €, komplet notranje čiščenje. pa tud tam imajo hudo avte, tko da ne skrbet...
sem pa pred kratkim mojega peljal v tisto avtopralnico pri žitu, da mi globinsko očistijo sprednja dva sedeža. ne rečem, na pogled izgledajo čisti, ampak vonj je pa še vedno tak čuden (beri: smrdi). tam imajo tudi 130 € komplet notranje čiščenje.
za topfinish sem se pa tudi jaz zanimal oz. klical. za moje pojme predrago verjamem pa, da očistijo "u nulo". sam tko ti očistijo tudi drugje, za manj denarja. tja bi ga peljal edino na poliranje, ker za poliranje pa smatram, da morajo tisti ki to dela kar obvladati.
Dj Big je napisal/-a:montezemolo je napisal/-a:Dj Big je napisal/-a:Jaz sem danes šel v Top Finish in se pozanimal za cene čiščenje avtomobila in se mi zdi melo drago. Zdej me zanimajo vaša mnenja. Gre se za vozilo golf 5, in cena za globinsko čiščenje je cca. 230€ zdej sm pozabu točno kkšn evro dol al pa gor. Pa za poliranje 414 € točnoJe pa res da so meli not v delavnici ferarri-ja f430 pa jaguarja xf in lexus gs hybrid
pelji ga rajši v avtopralnico raca (domžale ali mengeš, pridejo ti ga pa tudi iskat če nimaš cajta). stane 130 €, komplet notranje čiščenje. pa tud tam imajo hudo avte, tko da ne skrbet...
sem pa pred kratkim mojega peljal v tisto avtopralnico pri žitu, da mi globinsko očistijo sprednja dva sedeža. ne rečem, na pogled izgledajo čisti, ampak vonj je pa še vedno tak čuden (beri: smrdi). tam imajo tudi 130 € komplet notranje čiščenje.
za topfinish sem se pa tudi jaz zanimal oz. klical. za moje pojme predrago verjamem pa, da očistijo "u nulo". sam tko ti očistijo tudi drugje, za manj denarja. tja bi ga peljal edino na poliranje, ker za poliranje pa smatram, da morajo tisti ki to dela kar obvladati.
Hvala za informacije. Sej s tem ko sem rekel hude avte ne pomeni pač da bom dal avto rihtat tam ker so hudi avti, samo cena se mi zdi malo pretirana in da imajo zato tam avte samo taki ki im to ne predstavlja problem. Sej če bi vozu kateri avto od naštetih bi verjetno brez razmišljanja pustil pri njih avto.
montezemolo je napisal/-a:sem pa pred kratkim mojega peljal v tisto avtopralnico pri žitu, da mi globinsko očistijo sprednja dva sedeža. ne rečem, na pogled izgledajo čisti, ampak vonj je pa še vedno tak čuden (beri: smrdi). tam imajo tudi 130 € komplet notranje čiščenje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov