lenivec je napisal/-a:poliranje in 50e negre skupaj. za 50€ se še stroški ne pokrijejo.
Če poliraš avto za prodajo je neki profita, samo od tega profita se ne da obogatet.

zmeden je napisal/-a:no da vam povem jaz sem imel svojga polota na poliranju pri @leon30 in mož opravi svoje delo več kot odlično in to za mali dnar! pač js sem zadovoln,tk da @leon30 keep on the good work!![]()
![]()
lp Robi
[/quote]perkmandlc je napisal/-a:Sedaj mi pa obrazloži, kako boš ti kvalitetno spoliral avto v 4-5ih urah? Halo!!
A pri globinskem čiščenju, spucaš samo kar je iz blaga, kaj pa šipe?? Pa rešetke na armaturi in ostalo plastiko v avtu??
Jaz vse to spucam tako kot je treba, pa za skoraj polovični dnar, pa se mi še ni nihče pritožil, da je blo slabo spucano. Res pa je, da v tvojem primeru pri taki ceni daš stranki tudi račun.
lp
leon30
če maš ti obšlesan lak pa vsega spraskanga bo trajal dost več časa, ampak za en povprečn avto traja 4-5 urc.
prej me pomoje nisi najbolš zastopu, jest sm napisu da plačaš globinca 92 eurov, nardi se pa kompletno čiščenje ( pranje avta, sesanje, armatura, šipe) + globinc.
mogoče se sliš drago, sam smo še najcenejša avtopralnca u kranju
leon30 je napisal/-a:perkmandlc je napisal/-a:če maš ti obšlesan lak pa vsega spraskanga bo trajal dost več časa, ampak za en povprečn avto traja 4-5 urc.
prej me pomoje nisi najbolš zastopu, jest sm napisu da plačaš globinca 92 eurov, nardi se pa kompletno čiščenje ( pranje avta, sesanje, armatura, šipe) + globinc.
mogoče se sliš drago, sam smo še najcenejša avtopralnca u kranju
Za en korak poliranja je dosti toliko časa kot si napisal. In tudi, če je avto lepo ohranjen, je to dovolj. Se opravičujem
Za globinsko čiščenje pa hvala za razlago, jaz sem si tako razlagal, kot sem napisal.
Koliko pa potem stane poliranje v vaši avtopralnici, in katero pasto uporabljate? Prosim za odgovor.
lp
doo je napisal/-a:
objavaObjavljeno: čet apr 02, 2009 9:38 pm Pošlji temo:
Ko smo ravno pri poliranju, bi lahko negdo opisal pravilen postopek poliranja.Predvsem potek, pranje najprej seveda nato ..... Pa recimo še katera pasta je najbolša ,predvsem za praske. Poliral bi pa avto črne (perla )barve, s strojčkom za poliranje(hofer). Vzel bi si čas in poskusil.
Hvala za nasvet LP
csf je napisal/-a:@Scremer
Kar pa se tiče proizvodov se da v Slo dobiti praktično vse kar se dobi drugod po svetu samo na prava vrata moraš potrkati
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov