Drugače pa ona še dela na pumpi ja, le mene že 2 leti ni tam

Da pa ne boma čisto OFF: toliko ste sedaj govorili o tej rokavici, da si jo bom šel še jaz nabavit

dragon22 je napisal/-a:Ali je že kdo uporabljal ta šampon in quik detailer in kako se obnese?
Meguiars Ultimate Wash & Wax
Meguiars Ultimate Quik Detailer
Ali bi mi priporočate kak drug šampon. Avto je na na novo pobarvan in lakiran. Pred tem sem imel lak zaščiten s Cairbon premazom od top finisha in sem uporabljal njihov šampon za obnovo tega premaza vendar se sedaj ne bom odločil za to ker mi je predrago.
Potreboval bi še nekaj za nego usnja in alcantare, ker imam na novo preoblečeno notranjost.
dragon22 je napisal/-a:Ali je že kdo uporabljal ta šampon in quik detailer in kako se obnese?
Meguiars Ultimate Wash & Wax
Meguiars Ultimate Quik Detailer
Ali bi mi priporočate kak drug šampon. Avto je na na novo pobarvan in lakiran. Pred tem sem imel lak zaščiten s Cairbon premazom od top finisha in sem uporabljal njihov šampon za obnovo tega premaza vendar se sedaj ne bom odločil za to ker mi je predrago.
Potreboval bi še nekaj za nego usnja in alcantare, ker imam na novo preoblečeno notranjost.
csf je napisal/-a:in kakšen je ta Cairbon zaščitni premaz in koliko stane?
@Grahovc je na DW spraševal o tem premazu, mislim da je dobil zanimiv odgovor nekega Nemca.
Csf ma vse pod nadzorom
res je spraševal sem o tem produktu, odgovorov ki sem jih želel nisem še dobil. Sem pa stopil v kontakt z tem nemcem in ko zvem več vam sporočim
csf je napisal/-a:
Csf ma vse pod nadzorom
res je spraševal sem o tem produktu, odgovorov ki sem jih želel nisem še dobil. Sem pa stopil v kontakt z tem nemcem in ko zvem več vam sporočim
Slučajno sem videl in mi je šlo nasmeh, ko sem prebral odgovor nemca.
Preizkusil in čul sem že za xyx izdelkov, je pa zanimivo da če te zaščite ne poznajo in ne zaslediš niti na nemškem detailing forumu.
grahovc je napisal/-a:
brisača za sušenje
http://www.elitecarcare.co.uk/product_info.php?products_id=606
to je samo par izdelkov, izbira je OGROMNA, malo tudi pobrskaj po temah v avtokozmetiki kjer smo že kar precej povedali o šamponih in pranjih itd..
kako se pa dobro avto opere pa si lahko tukaj prebereš
http://www.zankoc.si/forum/viewtopic.php?f=16&t=55
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost