Da predstavim še en projekt. tokrat se je šlo za bmwja 3. Delalo se je globnisko čiščenje plus enostopenjsko poliranje, se pravi da je kakšna malenkost ostala, saj lastnik ni želel preveč "komplicirati" pred zimo. No rezultat je kar dober, je pa res, da mi je na koncu kljub temu šlo kar veliko časa.
Najprej slike globinskega, poliranje pa pride čez nekaj minut.
hvala grahovc tisti ja, na koncu sem uporabil oranžno csf gobico (je bla pa "huda bitka" z zeleno hex-logic gobico, sta obe tm-tm korekcijo naredile ) pa menzerno 3.02
Evo da predstavim še en projekt. Gre se za corso, ki sem jo dobil v zares slabem stanju, bila je vsa od smole, za piko na i pa še z grobo stranjo vilede zdgnjena No pa naj kar slike več povedo.
Z končnim izdelkom sem bil zelo zadovoljen tako kot tudi lastnica. Za korekcijo sem uporabil vse živo od ovčke do najbolj fine gobice in paste, namreč imel sem problem z tem, da je bilo na avtu ene 4 vrste lakov od zelo trdih do zelo mehkih, tako da sem imel že z tem kar precej problemov.
Hvala pavlich sneg je še iz prve pošiljke pred enim mesecem, zdej sem pa mislim da počasi zaključil sezono. Sedeži so iz alkantare ja, ampak sem čistil kar z navadnim čistilom, ampak sem bil zelo pazljiv pri količini le tega, je bil pa rezultat res odličen
Ja, to je od kovaxa sistem za suho brušenje. Imaš 3 različne papirje, granulacija je sicer podana samo na najbolj grobem in je 1500, potem bolj fini stopnji sta pa skoraj kot neko blago, vrjetno je mišljeno nekako kot papir 2000 pa 2500.