blackmagic je napisal/-a:Če je bil par let nazaj Sonax najboljši nevem zakaj bi zdaj bil zanič. V Šparu ga majo v dvolitrskih plastenkah (1 +1 gratis)......
blackmagic je napisal/-a:Če je bil par let nazaj Sonax najboljši nevem zakaj bi zdaj bil zanič. V Šparu ga majo v dvolitrskih plastenkah (1 +1 gratis). Zraven uporabljam njihovo gobo (ena stran siva, druga bolj groba bela). Za brisanje jelenova kožica.
Za felne obična goba za posodo prat + kaj mi ostane vode od pranja avta.
Za gume Armorall gel in za šipe Armorall čistilo za šipe.
Na približno 2 meseca (odvisno kolikokrat ga perem) ga ročno "spoliram" z Sonax tekočino za poliranje (gobica +vata+mikrokrpa). Ker za to porabim max pol ure obstojnost ni tak važna. Važno da se avto sveti in ni flekast.
Ne vem zakaj bi plačeval neke ogromne zneske za neka specijalna čistila. Ko bo že preveč risov ga bom dal rajši profesionalno spolirat.
GiGi1985 je napisal/-a:povej mi znamko tega čistilakake zadeve od VIP ali Maxolen so kvalitetne ? ja felge so pa original in dost vredne tako da jih ne bi rad zajeb**
lp
pskoda je napisal/-a:Jaz sem za poliranje nabavil tele tri od 3m-a, vse super samo kar nisem vedel, da je groba pasta (vijolčen pokrovček) tako močna, ker drugače bi raje vzel srednjo (jo moram še kupit). Iz iskušenj vam povem, da so tiste polir paste sonaxa pol k.... vredne naprem 3m-u
Miholl84 je napisal/-a:No Tomzzi takle šampon je tut tvojo astro pral pri meni, prav tako sem imel isti osvežilec...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost